Lumini consola

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

eu am curatat chestia aia portocalie cu un glasspapier ffffffffffff fin. usor dar merge...se vedea urat tot bordul albastru si alea portocalii....nu mergea. asa ca dati bataie. cu incredere!
    sigpicVIAȚA ESTE SCURTĂ!!! TRĂIEȘTE-O LA MAXIM LA VOLANUL UNUI LOGAN

Comment

chestia aia portocalie se curata cu dizolvant de unghi(nu cu acetona ca se topeste plasticul) sau cu alcool tehnic.

Comment

am si eu o problema cu luminile din bord daca m-ar putea ajuta cineva ar fi excelent!!!! Pe langa faptul ca nu mi se mai aprind luminile de la ventilatie de vreo jumatate de an acum in momentul in care semnalizez stanga si cand calc frana uneori mi se aprinde becul de la lumina de ceata!!! sugesti pareri sfaturi......

Comment

Pai si la time cred ca este tot o problema de contact imperfect , sau lipsa unei mase . Iar cu aprinsul becului de ceata , trebuie investigat la tripe . Incearca sa cureti si pe acolo conectarea la mufa , si sa schimbi si becurile de frana/pozitie.
          Last edited by FLORYN; 5 April 2009, 15:07.
          , sunt cu ochii pe voi !
          :thumbsup:

Comment

adyttza uitate si aici

Comment

Problema luminii la climatizare: bec ars. Pentru martorul de ceata - spate: vezi linkul pus mai sus, se rezolva garantat problema.
              GL-22-TOF

Comment

se pare ca era un contact pe acolo pe undeva, am desfacut stopurile spate si dat cu un spray de contacte si deocamdata vad ca nu mai face masa, dar pana cand nu stiu o sa ii intreb si pe priceputii aia de la service de luminile de la ventilatie ca in bord inca nu ma bag.
                mersi oricum pentru sfaturi

Comment

de trei zile am observat si eu aceeasi problema cu lumina din bord de la ventilatie. am sa ma incumet sa curat contactele si sa aplic un antioxidant.

Comment

am avut si eu aceeasi problema....m-am dus la service (garantia) si a durat 2 minute....mi-a desfacut plasticul ala de la baza consolei (fara sa dea jos si fata consolei) si a bagat mana in spate si a scos un beculet....l-a inlocuit si gata treaba....pentru comenzile de la climatizare e un singur bec

Comment

Dupa ce m-am chinuit singur sa schimb becu de la consola (asa...vreo 2 ceasuri de gandiri profunde) acum sunt maestru. ))

Daca aveti mana mai subtire, nu e nevoie sa se dea jos plasticul/carcasa consolei, se baga mana prin lateral partea drepta jos, pe sub consola, si se poate ajunge la becul cu pricina (tre sa stiti ce sa pipaiti), se roteste si se scoate afara. Treaba de max 2 minute.

Comment

si ce fel de bec merge...? sa stiu ce sa cumpar
                        "cati santeti?!?"

Comment

Bec cu soclu model T5 (cum era in bord la vechea 1300)
                          Attached Files
                          GL-22-TOF

Comment

credeam ca sunt leduri p-acolo....
                            Slow & Safe

Comment

Mai rar o sa vezi un panou de climatizare de genul asta (cabluri / parghii) cu leduri din fabrica. Poate doar la cele digitale.
                              Alte modele cu acelasi model de bec (1 sau 2): Skoda Octavia 1, Opel Astra (ceva mai vechi), Renault Megane 2, Clio, etc....
                              GL-22-TOF

Comment

ce becuri trebuie la consola???
                                STOP ACCIDENTELOR!!!sigpicviata are prioritate

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google