Fluierat Cand Apas Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Fluierat Cand Apas Frana

Cand apas pe frana, fie ca este pe loc sau in miscare, se aude un fluierat scurt din partea spate. Pot apasa de 10 ori pe loc pedala de frana si fluiera de atatea ori. Daca trag frana de mana, apas pedala, nu mai fluiera.

Foarte ciudata treaba. Trebuie aerisita frana, reglat sabotii? Stie cineva de unde provine problema?

Mersi!

Nu esti primul la care se intimpla acest fenomen, cu timpul nu ai sa-l mai bagi in seama.
    CAUZA: lipsa lubrifiant la componentele ce actioneaza sabotii.
    SOLUTIA:ridici masina pe cric dai roata jos, scoti ''maieul'' (mare grija cand desfaci piulutele iti trebuie o tubulara sanatoasa), si ai sa vezi de unde provine ciudatul sunet. Aplici putina vaselina (dar nu din aceea de doi lei) si totul se rezolva.
    SUCCES!!!!!
    sigpic

Comment

Mersi pentru sfat. Cand ma duc sa schimb placutele pe fata o sa le cer sa-mi curete de praf pe spate si sa-mi lubrifieze bine.

Este o problema daca mai merg 1.000 km asa?

Comment

de ce nu mergi acum sa schimbi si placutele.. ce inseamna 1000 km .. mergi acum si o sa stai linistit

Comment

Si la mine mai fac acel zgomot...insa la o anumita perioada acesta dispare.Cred ca atunci cand franele sunt reci...asa fac..iar ceva mai tarziu cand se incalzesc isi revin.Parerea mea
          CARPE DIEM!

Comment

fluieratul e de fapt un scart scurt,el provine de la repartitorul de frana pt spate(repartitor care regleaza in funcite de greutate actionare sabotilor) deasupra puntii,si la mine face,ba nu face,nu e grava situatia
            sigpic
            Poate pentru lume ești o singură personă,dar
            pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

Am dus masina la service. Au suit-o pe elevator, apoi cu un ciocan cu cauciuc au batut pe interior la tamburi. Roteau periodic rotile si iar bateau. A fost pulbere de la saboti, acum nu mai fluiera cand apas pedala. Nu m-a costat nimic, masina era in garantie.

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google