Luminile Din Bord Nu Se Mai Aprind

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Luminile Din Bord Nu Se Mai Aprind

schimbam casetofonul si s-au atins 2 fire, cel galben-bateria cu rosu-ignition.
    s-au aprins o fractiune de secunda luminile si s-au inchis, am zis, na, s-a facut contact intre fire, ma rog.
    am montat casetofonul, merge, doar cu contactul pus.nu e asta problema.
    toate functiile merg, inafara de luminile de la ace, turometru si vitezometru.
    AM SCHIMBAT SIGURANTA, degeaba, acelasi lucru.
    help?
    Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

verifica inca odata sigurantele, am patit-o si eu si m-am panicat dar in sigurante trebuie cautata hiba.
    http://www.loganclub.ro/forum/mcv_ro...ion-t5724.html toate bune

Comment

nu este siguranta 12v ceasuri, ci este siguranta 12v contact (ignition). cauta cu mai multa atentie]

Comment

am schimbat siguranta si la fel.

M-am uitat inca odata si cel mai sigur am atins firul galben-bateria cu firul negru-masa, cand am taiat mufa.Cel mai sigur s-a ars ceva.
        Last edited by me_catalin; 17 November 2010, 19:28. Reason: Automerged Doublepost
        Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Verifica siguranta de la pozitii - in special pe gea de 7,5A de pe partea stanga. Acolo sunt legate si luminile de la bord.
          GL-22-TOF

Comment

me_catalin cum spune si danielliviu schimba acea siguranta nu te baza pe faptu ca la ochiometru e buna poate fi intrerupta si sa nu o vezi

Comment

sigurantele sunt bune le-am verificat absolut pe toate cu ohm metru

inclusiv cele 2 de langa baterie, probabil sa fie releele alea de vina?
              vreunu ars?
              cum se verifica releul daca e bun ?
              cum se scoate din locasul lui?

Comment

Sigurantele din compartimentul motor le-ai verificat?
                GL-22-TOF

Comment

da si pe alea 2, sunt bune.

Comment

@me_catalin releele alea de la motor sunt numai pentru motor nu au treaba cu restu masinii sfat apeleaza la un elecrician loganu are multe defecte la instalatia electrica si chichite mai simpla e o instalatie electrica de Range Rover decat una de Logan

Comment

am numarul unui baiat care se pricepe la modificat luminile din bord, am sa-l sun maine sa arunce o privire.pana atunci e bolnava masinuta

Comment

las ca se face ia bine au fost altele si mai bolnave adica coma profunda si tot au inviat asa ca masina ta are o simpla raceala

Comment

da
                          asa ma invat, alta data stiu cum sa tai mufa, sa nu mai ating firele.

S-A REZOLVAT

erau 2 fire albastre la care se lega in serie casetofonul de origine ca sa se aprinda de la instalatie ledurile odata cu consola si bord.
                          le-am lipit impreuna si am rezolvat !
                          multumesc pentru sustinere

se poate inchide
                          Last edited by me_catalin; 18 November 2010, 20:24. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google