nu ma intereseaza sa fie liniste totala..doar sa se auda mai bine muzica si sa nu mai zdrangane toate alea prin ea..dar totusi cred ca este o diferenta destul de sesizabila fata de una stock?si 200 de lei ca sa ai putin mai multa liniste nu mi se pare o suma chiar asa de mare..tin sa precizez ca voi da doua 3 maini si pe sub masina,pe la roti dar alea le voi da cu pistolul
Logan - antifonare
Collapse
X
-
am antifonat-o si eu asta-vara cu vopsea insonorizanta cauciucata , si sincer se aude un zgomot mai infundat , mai placut . In vara asta urmeaza sa pun si fonomin , pt ca vara trecuta am cautat si nu am gasit .... si apropo in usi am pus ALUBAND , cum a pus si Cristi Streulea ;)
Comment
-
am auzit de aluband dar este cam scumpa(50 sau 60 de lei o rola de 5 sau 10 metri parca)..si am cautat pe aici pe la mine si nu am gasit pe nicaieri cand intrebam de aluband se uitat sashiu..nu vreau sa o insonorizez pentru concursuri vreau sa nu mai sune asa rau a tabla goala..Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
-
Aluband, fiind banda izolatoare pentru constructii, se gaseste la magazinele de specialitate. Sau pe net: http://www.helmat.ro/aluband-10-cm.h...FUhZ3god4lQAWg[Decât mult şi fără rost mai bine puţin şi prost!
Comment
-
Originally posted by faraonw View Postam auzit de aluband dar este cam scumpa(50 sau 60 de lei o rola de 5 sau 10 metri parca)..si am cautat pe aici pe la mine si nu am gasit pe nicaieri cand intrebam de aluband se uitat sashiu..nu vreau sa o insonorizez pentru concursuri vreau sa nu mai sune asa rau a tabla goala.."Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guţă
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@
Comment
-
Materiale Insonorizante
Salutare!
Imi putesti recomanda niste materiale insonorizante nu f scumpe.
Eu prefer alubandul dar este prea scump nu as da 60 de ron pe un metru patrat, sau poate stiti de unde pot cumpara aluband sau cva asemanator ieftin
Va multumesc!
Comment
-
Originally posted by ghioka View PostSalutare!
Imi putesti recomanda niste materiale insonorizante nu f scumpe.
Eu prefer alubandul dar este prea scump nu as da 60 de ron pe un metru patrat, sau poate stiti de unde pot cumpara aluband sau cva asemanator ieftin
Va multumesc!
Comment
-
Originally posted by skd_ozenel View Postdaca si alubandul e scump... cele dedicate cum sunt oare?
cam cati metrii patrati intra intr-un logan mcv?Last edited by ghioka; 18 March 2014, 18:38.
Comment
-
Ti se pare scump 2mp de stp silver 170de lei?am avut si aluband e frectienla picior de lemn..daca pui 50 de lei pe saptamana de o parte intr-o luna iti iei ceva mult mai bun si eficient.aluband sunt bani aruncati.parerea meaLast edited by faraonw; 18 March 2014, 19:36.Mobila la Comanda(Pal melaminat de 18mm)
Cine este interesat ma poate contacta pe privat
sigpic
Comment
Comment