Logan - antifonare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

cum a cazut mocheta. are ceva cute nu ?

bordul, pasajele de la roti si portbagajul sunt cele mai importante de antifonat.parerea mea

Comment

Mocheta a cazut perfect; cutele din ultima poza?; sub scaun, asa e ambutisata mocheta; la ambele scaune e asa.
      Bordul nu l-am antifonat, nu m-am complicat cu demontarea si asa vremea m-a cam sicanat, a plouat in fiecare zi.
      Attached Files
      Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.

Comment

sa imi zici cum se simte.

iesi la drum si da i viteza mare 130-140

Comment

Asta m-ar interesa si pe mine....daca se simte vreo diferenta la viteza asta, sau chiar pe la 120(ca viteza de croaziera)

Comment

Am venit astazi de la Tecuci la Galati; e o schimbare, nu mare; e mai infundat sunetul care vine de afara, dar faptul ca a batut vantul tot drumul evit sa ma pronunt foarte exact; nu doresc sa induc in eroare alti colegi.
            N-am antifonat polita de la luneta, nu-mi lpace cum pica mocheta si nici pasajele rotilor din portbagaj. Pentru polita spate ma gandesc sa pun ceva pe dedesupt prin portbagaj, iar la pasaje, trebuie sa o lipesc sa stea bine fixata printre ambutisarile alea; la podea e altceva.

Comment

ai facut treaba buna. dupa parerea mea arata foarte bine podeaua. asteptam concluzia finala referitor la reducerea zgomotului din exterior.
              My ride

Comment

Rabdare si o ...foarfeca iti trebuie; eu am pus dintr-o singura bucata, doar la rezervor am mai suplimentat; acolo este loc destul, nu deranjeaza daca e mai gros. Dupa ce am decupat gaura unde vine schimbatorul, am tras fonominul pana sub pedalier, dupa care am luat la croit din aproape in aproape, incepand cu partea soferului; nu-i mare filozofie si nici multe scule nu trebuiesc.
                Mersi de apreciere.

Comment

Eu am antifonat portierele cu STP, plafonul si podul pedalier cu STP+ fonomin. Diferenta e imensa la viteze mari.

Comment

Nici la logan ph2 nu se aud zdranganituri.Moama cand am condus ieri un prestige 1.6 16v ph2 am fost socat cum merge de bine

Era alt aer....
                    Last edited by fanrenault; 20 May 2012, 18:55. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Cel putin in cazul meu, e greu de crezut ca mai puteam pune si altceva in afara de fonomin; deja sub mocheta, daca vorbim de pedalier, se afla o bucata de polistiren si fonomin lipit pe ea; altfel ai probleme cu...pedalele. Sunt unele zone cum ar fi tunelul, peste care nu prea merge sa mai pui ceva in afara de fonomin(max 60-80mm); restul se face in detrimentul esteticului.
                      Era excelent daca Loganul avea pe tot pedalierul acel material cauciucat care de vede in poza, urcata de mine( a 2 a de pe randul de sus)

Comment

Originally posted by Bodanel View Post
                        Eu am antifonat portierele cu STP, plafonul si podul pedalier cu STP+ fonomin. Diferenta e imensa la viteze mari.
                        In legatura cu stp-ul era bun si un link.
                        Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

@D-fens

/ material insonorizant autoadeziv nu retine apa recomandat pentru instalare intre fata metalica interioara si panoul portierei se foloseste pentru plafon si podea grosime: 1

Comment

Multumesc,Bodanel.
                            Forum neinteresant. Delogat definitiv.

Comment

Eram adormit. Ceva de genul asta am folosit eu
                              / Este un material de vibro-antifonare autoadeziv, elastic si flexibil. Materialul este o combinatie multistrat compusa dintr-o folie de aluminiu, un strat de polimer si

Comment

Fonomin am folosit si eu pt. insonorizarea podelei,politei de pe spate,fetelor de usi si a plafonului.Am folosit cate 2 straturi de fonomin (aproximatix 1,2-1,5 cm grosime pt. ambele straturi)pt. suprefetele sus mentionate.Podul pedalier si peretele anti foc au ramas asa cum au fost facute de producator,urmand ca acolo sa folosesc folii de STP sau DYNAMAT,intrucat foniminul nu prea incape acolo.

Rezultatele sunt multumitoare tinand cont de pretul platit pt. material.Zgomotul care se aude in habitaclu vine de sub bord,unde nu s-a pus nimic.Esapapentul aproape ca nu se mai aude(se aude foarte incet si infundat,fiind vorba de evacuarea stock).

La usi,fonominul (1 strat,aproximativ 6-7 mm grosime)s-a pus pe fete,fiind prins in bradutii care tin plasticul de tabla;pot spune ca e o solutie foarte rapida.Totusi recomand sa se monteze in usi si niste STP sau un material similar,daca sunt disponibili niste banuti pt. treaba asta.

Portbagajul inca nu l-am facut,intrucat nu m-am putut hotari asupra materialelor care vor trebui folosite,iar aici va cer sfatul.

Multumesc

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google