Geam Oglinda Partea Dreapta

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Geam Oglinda Partea Dreapta

salut
    Azi dimineata am observat ca imi lipseste oglinda dr [geamul din dreapta} ori a cazut {mai greu } ori a tras cineva de el si ma lasat fara {cel mai probabil}
    Acuma suportul oglinzii nu e deteriorat si motorasele merg din cate am vazut eu erau si 2 fire care atarnau ppe acolo cared ca erau de la incalzirea geamului de oglinda.
    Intrebare: cat costa orientativ un geam de oglinda si as putea sa o montez eu ca sa evit mersu la servis unde probabil ca ma vor pune sa cumpar 2 oglinzi (1 set) si mai imi iau si manopera .
    Mentionez ca am un logan 1.4 gpl din 2007 laureat parca cu oglinzi normale clasice(nu sunt oglinzi inalte ca la loganu asta nou sau ca la mcv)

Aaaa... si oare imi iau amenda daca mai circul asa cateva zile???? Oglinda este laterala dr si oricum nu prea o foloseam decat la parcare

Fara degivrare costa intre 20-30 lei, cu degivrare intre 40-50 lei la un magazin de piese auto. Nu conteaza partea,la primu model de oglinzi cea de pe stanga merge pe dreapta si invers.
    sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

si da merge montata de tine,pui firele pt degivrare apoi o fixezi si o impingi,dar pe centru,nu lateral si gata montatul...nu iti iei amenda,eu am mers fara oglinda 1 luna,e mai greu la parcat fara ea
      sigpic
      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

mersi de raspunsuri
        Acum plec sa cumpar revin cu pretul exact si cu amanunte.

Comment

Firele daca imi aduc aminte au papuci identici deci nu conteaza cum le pui. Oglinda o gasesti de doua tipuri. Din plastic si din sticla. Si cea din plastic are degivrare, nu se topeste cum crede lumea.

Comment

Working...
          X
          Anulare DPF
          Politica de Securitate Google