Vitezometru Logan Laureate

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Vitezometru Logan Laureate

Saptamina trecuta mi-au spart geamul si mi-au furat casetofonul, insa mi-au taiat si mufa care ducea la casetofon. De atunci vitezometrul nu-mi mai indica nimic - acul sta la zero.
    Ce ar trebui sa verific?

Probabil nu mai comunica vitezometrul cu cutia de viteze!!O fi intrerupt cablul de comunicare!
    Last edited by Kalimera22; 29 November 2010, 17:46.
    Tinc fest !!

Comment

Firul verde subtire din mufa de la radio-cd. De fapt sunt 2 fire, care intrau in acelasi pin al mufei de la radio. Leaga-le impreuna si o sa fie ok.
      GL-22-TOF

Comment

A mai patito cineva, trebuie sa legi cele doua fire verzi impreuna. Eu am o nelamurire, de ce au bagat vitezometru si casetofonu in aceeasi oala?

Comment

Multumesc mult baieti. Maine a sa leg impreuna cele 2 fire verzi si va comunic rezultatul.

Comment

Originally posted by crull View Post
            A mai patito cineva, trebuie sa legi cele doua fire verzi impreuna. Eu am o nelamurire, de ce au bagat vitezometru si casetofonu in aceeasi oala?

pentru ca cele 2 fire sunt firele de la circuitul de iluminare casetofon-vitezometru.

iluminarea casetofonului stock se face prin legarea acestuia in serie la circuitul de iluminare vitezometru+turometru.
            Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

Total gresit. Firul verde este pentru semnalul de viteza. Este in mufa de la cd-player deoarece prima varianta (cea fara mp3) avea ca optiune ajustarea volumului in functie de viteza.

Ce este ciudat e faptul ca nu au dus firul intai in tabloul de bord si apoi in cd....

Ca idee, iluminatul interior la cadrane, butoane, cd, climatizare, este de culoare albastra si nu verde.
              GL-22-TOF

Comment

Originally posted by me_catalin View Post
                pentru ca cele 2 fire sunt firele de la circuitul de iluminare casetofon-vitezometru.

iluminarea casetofonului stock se face prin legarea acestuia in serie la circuitul de iluminare vitezometru+turometru.
                Daca taceai filozof ramaneai.
                I HAVE A !sigpic
                fara linkuri externe in semnatura

Comment

Am legat impreuna cele 2 fire verzi (mai subtiri) si vitezometrul functioneaza din nou. Mai exista inca un fir verde dar putin mai gros.

Multumesc tuturor pentru sfaturi.

Comment

Eu am auzit la un taximetrist ca daca tai nu stiu ce fir la mufa de intra in casetofon nu mai inregistreaza bordu km parcursi.
                    Acuma na, l-am crezut pe cuvant ca era la volan si eu in masina cu el...
                    Keyboard error or no keyboard present.
                    Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

lungan si ce spuneau colegii de mai sus nu acelasi lucru, dar ceva mai detailat?
                      Vand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!

Comment

de acel fir verde se leaga si traductorul aparatului de taxat pt taxi
                        sigpic
                        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

imi puteti spune cum pot lega cele 2 fire verzi ? ce trebuie sa demontez unde trebuie sa umblu .(scuze dar stau cam prost la capitolul acesta)
                          Last edited by walker01; 11 May 2011, 21:53.

Comment

Originally posted by X@by View Post
                            Daca taceai filozof ramaneai.
                            daca pateai stiai sa nu comentezi aiurea.

eu nu am legat cele 2 fire albastre impreuna cand mi-am schimbat playerul si nu se mai ilumina bordul.
                            Celor care nu stiu sa mearga cu diesel cautati pe google: "Exploatare diesel ! MAK"

Comment

aceeasi problema se discuta si aici
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google