Nu este niciun surub de strans pe-acolo. Usurinta cu care apesi pe pedala este data tocmai de buna functionare a cablului si clapetei de acceleratie. Adica, daca astea sunt OK, pedala trebuie sa se poata apasa usor. Nu pot sa cred ... tu te plangi ca merge prea bine??? Desfa-o atunci si strica ceva pe-acolo!
Problema pedala acceleratie
Collapse
X
-
Am desfacut tot, cutie filtru, clapeta de acceleratie, le-am smuls pe toate pe acolo, nimic sa strangi ceva, parca e masina de unica folosinta. Mie nu-mi place ca e prea usoara la apasare, iar daca stric ceva sincer nu prea imi pasa, o s-o fac dupa aia dupa ce-mi trece boala pe ea. Am pus dupa aia toate la loc, i-am dat blana 5000-5500 de ture, cam greu a ajuns cu a 4a la 130. Dupa jumatate de ora de condus sportiv la un moment dat cand am plecat de pe loc parca era gatuita la accelerare, cum sarea de 2500 mergea in suturi, dupa care si-a dat drumul.
Comment
-
Originally posted by emyemanuel View Postda asa este...la diesel are un fel de potentiometru,dar de la pedala la el tot o bucata de cablu este.
Accelerația e complet electronica, singura parte mecanica fiind pedala in sineMy Ride sigpic
Comment
-
Originally posted by t0rquemada View Post@Pop Alina Pedala de acceleratie ajunge sub covoras?
Cu motorul oprit, daca apesi acceleratia, revine singura in pozitia initiala sau trebuie ajutata?
Multumesc.
Comment
Comment