Problema bi-xenon h4

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la indemana am una acum de 39 ohmi \ 17W o merge? ceva pareri?
    Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

vedem maine.

am experimentat astazi,cea mai buna varianta ramane cu releu(protectie) de orice fel,nu cu cel de semnalizare de DACIA BERLINA,apar probleme dupa mai multe manevre(blocaje),nici cu rezistenta nu este cea mai buna varianta,din cauza temperaturii ridicate pe rezistenta dupa o perioada mai mare de timp de utilizare,pe faza lunga.
      acel releu se monteaza pur si simplu(are intradevar o singura pozitie) pe mufa ramasa libera,adica cea din partea dreapta,asta pentru inchiderea circuitului.de mentionat ar mai fi faptul ca trebuie inlaturati pinii care nu se folosesc,asta pentru a nu aparea eventuale,scurt circuite pe instalatie.
      tin sa multumesc inca odata celor ce mi-au raspuns.multam pentru ajutor.
      Last edited by leo_negrescu; 14 February 2013, 21:19. Reason: Automerged Doublepost
      sigpicDaca nu poti macar incearca,daca incerci inseamna ca poti.

Comment

Sper ca aveti experienta in a argumenta si partea legislativa a montarii xenoanelor,atunci cind v-a opreste un agent de circulatie...!

Comment

care este legatura dintre acest post si cea ce spui tu?
          am observat ca tu esti unul din acei care au intotdeauna ceva in contradictoriu.raspunde la subiect,nu avem nevoie de astfel de devieri.
          Last edited by leo_negrescu; 15 February 2013, 21:02.

Comment

hopaaa si legistul...
            Este solutia perfecta cu releul, e bien ca ai reusit sa ii dai de cap!
            Mai este mult pana departe ...sigpic

Comment

mersi Mihai.

Comment

Nu se incinge rezistenta deloc, dupa juma de ora de folosire a fazei lungi pe loc ca sa testez acest lucru rezistenta era rece.

Comment

orice rezistenta din constructia ei,folosita pe un consumator mare se incalzeste.teorie si practica,dovedite. eventual poti sa-i atasezi un radiator de racire.
                  dar ce rost are sa ne complicam cand in acest caz, s-a gasit o rezolvare mult mai simpla si mai eficenta atunci cand folosesti faza luga pe perioade mai mari de timp.

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google