am de vro 2 ani un mcv, si am constatat o problema.in zona ambreiajului se vad urme de umezeala, presupun ca e ulei pentru ca e negru si unsuros.cred ca vine de la unu dintre simeringurile din zona ambreiajului, cel de la cutie sau vibrichen.eu unu presupun ca vine de la vibrochen, pentru ca am verificat nivelul in cutie si e ok, si uleiul nu se vede sa isi fi schimbat de loc culoarea, ceea ce zic eu ca ar trebui in cazul in care ii dus simeringul din cutie.am de gand sa dau jos cutia sa vad exact pe unde curge, dar nu prea am multe chei.intrebarea mea ar fi daca imi puteti spune careva cat de cat cam de ce chei am nevoie.multumesc mult
Ulei in jurul pedalei de la ambreiaj
Collapse
X
-
Ulei in jurul pedalei de la ambreiaj
Daca ambreiajul este hidraulic, da e posibil sa se scurga ulei/lichid in interior pe pedala ,daca e pe cablu nu (numai daca ai incercat sa gresezi cablul de ambreiaj si surplusul se scurge pe pedala in interior) . Pedala de ambreiaj poate fi umeda daca pierzi lichid de frana care dupa un anumit timp devine negricios/unsuros.Invingator nu este acela care are masina cea mai rapida, ci acela care refuza sa piarda !
Comment
-
imi cer scuze, nu prea am experienta pe forumuri asa ca am postat intr-un loc gresit si am pus un titlu gresit, gresala ce a fost remediata de catre crististreulea (ms pt ajutor si imi cer scuze, eventual daca poti schimba titlul pentru ca nu ii in jurul pedalei ci in jurul carterului ambreiajului, ms)si deci cum am spus si mainainte zona umeda ii in jurul carterului ambreiajului.se vede ca centru al zonei gaura aia din partea de sus a cutiei.este o gaura in genul zonei cum se punea la vechea dacie la punct aprinderea, unde avea acel semn pe volanta
Comment
Comment