am intrat intr`o balta de apa mare .. nu prea multa viteza .. si nu imi mai merge chilometrajul si nu mai indica chilometrii care ii parcurg .. care ar fi cauza ? si a 2`a am un huruit la masina ca de rulment .. am fost am verificat rulmentii si nu au nimik .. am schimbat cauciucuri .. si degeaba care ar fi cauza ? astetp sugestii
Am 2 Probleme
Collapse
X
-
probabil a luat apa senzorul de viteza, sau vreun scurt ceva.
Normal ar trebui sa ai si check engine-ul aprins in bord.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
-
nu mai sfaturi daca nu stii cu ce se mananca veselina si rulmentii
vaselina grafitata + rulmenti = moarte sigura. Pentru rulmenti se foloseste vaselina pe baza de litiu, vaselina grafitata se foloseste doar la planetare, grupuri ,pinioane.
Comment
-
pai scoti mufa de la captorul ala de viteza si dai cu spray de contacte acolo sa se curete eventuala umezeala patrunsa . La partea cu huruitul ...rulmentii sunt oarecum capsulati deci fara intretinere - gresari etc , suspectez mai degraba tot cauciucurile. Nu cumva sunt de iarna? Alea sunt mai galagioase de felul lor mai ales daca le-ai avut si anul trecut si nu le-ai pus exact cum au fost (fata - spate)Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Comment
-
Treaba cu huruitul dupa dat in baltoaca m-ar interesa si pe mine sa stiu daca "e de acolo".
Eu n-am dat in balta, dar la spalatorie i-am zis lu' nenea sa dea bine si pe la roti prin spatele lor si pe sub masina, sub roata de rezerva, pe puntea spate etc si de atunci am un huruit pe stanga fata care banuiesc ca are legatura cu apa...nu cred ca e coincidenta.Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
Subscriu la ce spune SDP.Si eu am un prieten cu senzorul de fect, sau contacte imperfecte si nu se aprinde martorul check engine.
Iar referitor la huruit sa-ti spun ce am patit eu:am auzit acelasi zgomot si eram convins ca e rulmentul dar cand colo era antena stock ridicata mult mai sus decat pozitia normala si facea zgomotVand cotiere Speed cu intaritura metalica la super pret!
Comment
-
toate care au venit cu problema la senzorul de viteza , aveau check engineul aprins.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
Comment