...posibil, nu e o regula sa aiba toti probleme (de exemplu, n-am auzit inca de niciun caz cu an de fabr. 2008)...am spus doar ca in cadrul acestei motorizari de 1.4 e intalnita mai des problema asta.
Daca aveti Logan Cumparat in Perioada 1.12.2007-20.12.2007
Collapse
X
-
Huruitu' ala se aude la majoritatea, trebuie sa sti ce sa asculti (in zona 1500-2000 rot/min). Si eu m-am alarmat cand l-am ''detectat'' dar cautand pe forumuri am vazut ca multi au aceeasi problema, daca o putem numi problema (si la ex. Masina lui fratelo 1.4 tot asa face).
Urme de ulei nu am vazut, inca, sau poate nici nu vor aparea prea curand. Am 15000 cu ea, nu o menajez. Daca e sa crape, sa crape acum ceva la ea...am auzit cazuri cand s-au schimbat si pistoanele...pe garantie
Comment
-
Deci cum stati in fata masinii cu capota deschisa in partea stanga lateral, o sa descoperiti o curea acolo, bagati degetelele si luati la pipait toata zona, daca nu va murdariti de ulei, totul e ok.
Ulei mai poate ''transpira'' pe sus, la capacul de chiuloasa (culbutori), dar mai rar si se rezolva repede in service (strange un pic mai tare capacul si gata).
PS: Eu cat timp nu vad vreo picatura sub ea nu-mi fac probleme :Ninja4:
Comment
-
Cati km are masina?
Comment
-
Foarte devreme ti-a aparut scurgerea de ulei. Sper sa se rezolve, sa ma anunti si pe mine cand rezolvi.
Comment
Comment