Daca aveti Logan Cumparat in Perioada 1.12.2007-20.12.2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

...posibil, nu e o regula sa aiba toti probleme (de exemplu, n-am auzit inca de niciun caz cu an de fabr. 2008)...am spus doar ca in cadrul acestei motorizari de 1.4 e intalnita mai des problema asta.

Comment

se poate , din cate stiu eu nu am auzit de asa ceva
      Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

nici eu nu am auzit ca 1,4 e mai [sensibil]
        sigpic Alexandria

Comment

daca ne luam dupa ce o zis un "mecanic" , is la dealeri niste mecanici de mai bine te lipsesti de ajutoru lor , ii rogi sa iti faca ceva si iti deregleaza altceva
          Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

Am si eu un Logan de 1.4 si la 1500 rpm se aude un huruit. Cand am mers cu ea la Dacia mi-au reglat din nou cureaua de distributie si au zis ca era prea intinsa. Un timp nu s-a mai auzit dar a inceput din nou. Pete de ulei nu am observat, mai trag o privire si astazi sa fiu sigur

Comment

Chestia asta apare si la DCI sau numa la MPI?

Comment

Huruitu' ala se aude la majoritatea, trebuie sa sti ce sa asculti (in zona 1500-2000 rot/min). Si eu m-am alarmat cand l-am ''detectat'' dar cautand pe forumuri am vazut ca multi au aceeasi problema, daca o putem numi problema (si la ex. Masina lui fratelo 1.4 tot asa face).

Urme de ulei nu am vazut, inca, sau poate nici nu vor aparea prea curand. Am 15000 cu ea, nu o menajez. Daca e sa crape, sa crape acum ceva la ea...am auzit cazuri cand s-au schimbat si pistoanele...pe garantie

Comment

Am urmarit discutia voastra si sincer sa fiu cand deschid capota la masina si ma uit la motor, ma uit precum curca-n lemne.Unde ziceati ca trebuie sa ne uitam daca avem scurgeri de ulei.Masina mea o am din data de 30 martie 2007.Mersii

Comment

Aceasta problema a fost si la diesel ca eu il am din august 2007 dar pana acum nu am remarcat pete de ulei deci este o problema la doar la benzinar ?
                    Cu tractorul pe ogoarele (strazile) patriei

Comment

Din cate am citit numai la MPI s-a prezentat "problema" aceasta.

Comment

Deci cum stati in fata masinii cu capota deschisa in partea stanga lateral, o sa descoperiti o curea acolo, bagati degetelele si luati la pipait toata zona, daca nu va murdariti de ulei, totul e ok.
                        Ulei mai poate ''transpira'' pe sus, la capacul de chiuloasa (culbutori), dar mai rar si se rezolva repede in service (strange un pic mai tare capacul si gata).

PS: Eu cat timp nu vad vreo picatura sub ea nu-mi fac probleme :Ninja4:

Comment

Din pacate, azi, cand m-am uitat sub capota am observat ca pe langa capacul de la cureaua de distributie era ulei. Am sunat la service Dacia si am facut o programare pe miercuri dimineata, O sa revin cu noutati.

Comment

Cati km are masina?
                            Cel mai nou proiect auto din România!
                            Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Are 8800 km

Comment

Foarte devreme ti-a aparut scurgerea de ulei. Sper sa se rezolve, sa ma anunti si pe mine cand rezolvi.
                                Cel mai nou proiect auto din România!
                                Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google