If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Daca aveti Logan Cumparat in Perioada 1.12.2007-20.12.2007
@andrei era o intrebare pentru snaky_2004 ;) faza cu garantia si cu un singur service ..... el a zis ca tre sa se duca intr un service ca sa aiba garantie.... ceea ce mi s a parut ciudat si din cauza asta am intrebat aia :P
Salut! Sunt nou pe aici,am si eu un logan 1.4 dec.2006 ridicat 4 ian 2007 ,am cu el 7550 km si am aceeasi problema ,intrebarea e daca exista in IASI frati de suferinta........ am insistat si la fabrica si cred ca luni ,marti am sa merg la Caremil ,sincer nu stiu ce o sa iasa ca nu am incredere in ei.....problema e de mult si ei au stiut (in ianuarie am fost la revizie si nu au zis nimic ,au mers incisi poate poate iese din garantie)
La cate pareri de rau am auzit despre Caremil, eu n-as merge la ei. Mai toata lumea zice ca nu fac treaba buna, chiar si la revizii lumea merge in Vaslui.
Salut! Am fost azi la Caremil,stii cum?! Cu scandal si reclamatii la Pitesti ! Se pare ca asa se mai poate face treaba in ziua de azi la noi.... ,oricum au facut treaba buna,am stat linga masina,i-am secat ( nu le-a convenit) dar nu am acceptat sa umble la ea fara sa stau linga ei (linga mecanic),au schimbat pinionul de la pompa de ulei,semeringul si cureaua de distributie,de acuma ramine sa vedem in timp...........au pus pinion de renault.Pitesti-ul mi-a zis sa revin cu un telefon dupa un timp sa le zic daca merge bine si sunt multumit !
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment