If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
I-ar trebui o putere mai mare sa miste volanul cand masina sta pe loc. Si in mers, daca stau cu mana pe volan, nu tremura. Doar daca las volanul liber se vede cum oscileaza (stg. - dr.). Deci e ceva slab care provoaca treaba asta. Oricum, e buna observatia.
Cum zicea nikuniku, e interesant de vazut care-i treaba aia cu supapa aia de suprapresiune.
Last edited by vladmarcu86; 6 December 2010, 19:19.
ia mergi si cu alta masina tot DCI de la un vecin de la servici la fel cum mergi cu a ta si vezi daca face tot la fel ca poate fi o simpla impresie ca masina merge aiurea si mai verifica sa nu ai galma pe coama cauciucului si/sau jantele strambe.punele rotile de pe fata pe spate si invarteste cu mana de roata si uitete atent la bataia laterala a jentii si la coama cauciucului poate de acolo o fi buba ta
cel mai simplu ....te duci la o vulcanizare sau la un service mai mare si "rezolvi" sa dai o tura de proba cu rotile altei masini . Roti in stare cat mai buna si de preferat nu cauciucuri de iarna ca alea din start sunt mai zgomotoase. Dar sigur nu sunt de vina drumurile? S-a reabilitat si modernizat DN1 intre Brasov si codlea si-mi clantane dintii in gura peste suta la ora din cauza planeitatii asfaltului . Poate la fel ca mine supra-apreciezi calitatea portiunii de drum pe care rulezi cand simti tremuratul respectiv!
Pain brings out the truth in us all...
...how much truth can you stand?
Am rezolvat problema. Am schimbat rotile de pe fata cu cele de pe spate. S-a dovedit a fi o janta ovalizata sau pneul era turnat aiurea. Ma bucur ca e doar atat.
Multumiri celor care au intervenit si si-au dat cu parerea in acest thread.
Numai bine tuturor!
Si al meu volan a inceput sa tremure ieri. Maine dimineata ma duc la service sa verifice. Sacadeaza atat pe zapada cat si pe asfalt. Revin maine dupa ce ies de la service cu rezolvarea problemei (daca se va rezolva)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment