Zilele Trecute Fiind Mai Cald Am Dat Drumul La A/c Si Am Constatat Cu Stupoare Ca Nu Baga Aer Rece Deloc .am Inchis Butonul A/c Si Iam Dat Drumul -sa Auzit Un Zgomot Probabil Cel De Compresor Dar Tacanitul Acela Specific Nu Se Mai Aude.nu Curge Nimic Pe Sub Masina.va Rog Ajutatima
Probleme A/c
Collapse
X
-
Nu mai ai freon in instalatie sau nu mai exista ulei in compresor.
Mergi in service pentru verificare si completare, costa in jur de 150 lei operatiunea si dureaza putin.
-
vezi sa nu se fi rupt conducta de clima...la mine s-a rupt de vreo 4 ori...acu iar nu merge...tre sa merg pana nu ies din garantie...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by andrei View PostNu mai ai freon in instalatie sau nu mai exista ulei in compresor.
Mergi in service pentru verificare si completare, costa in jur de 150 lei operatiunea si dureaza putin.sigpic
Comment
-
Daca afara e cald si nu intra aer rece pe aeratoare e clar, nu ai suficient freon in instalatie.
Comment
-
De regula lichidele care sunt in motor sunt la categoria consumabile deci trebuie platite de client...dar la perioada scurta de cand ai masina nu e prea logic sa nu mai ai freon sau ulei in compresor.Mergi la service si reclama-le ca nu iti baga aer rece...daca vor sa te puna la plata pentru freon sau ulei fa scandal pentru ca ...repet...nu e normal sa fie pierderi asa mari la o perioada asa mica de timp.sigpic
Comment
Comment