Nu te supara ca iti zic, dar cand ai vazut ca s-a prins rugina de ea, de ce ai lasat-o si nu ai reparat-o, ca rugina aia nu a aparut peste noapte? Cand ai vazut ca rugina a urcat peste protectia aripii trebuia sa o dai jos imediat de pe aripa si indepartai rugina. Sper sa nu fie cu suparare, a fost doar parerea mea.
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by adis View PostLogan...cele mai proaste masini din lume.(a mea e ca un dalmatian de rugina,defectiuni infinite etc. am bagat bani de reparatii ca imi luam mercedes.RUSINE DACIA.
@adis- daca ma uit la locatia ta vad ca stai prin Brasov si asta insemna ca iarna este cam apriga pe la tine motiv pentru care se si arunca sare la greu pe sosele.
Masinile din Constanta si zonele muntoase sunt destul de expuse la asa ceva.
De mentionat ca astia nu combina sarea cu nisip....ci cu pietris care ajunge sa-ti ciobesca foarte usor vopseaua.
Nu mai am Logan dar a fost o masina mai mult decat ok. Eu am schimbat-o din cauza ca nu aveam AC si aparusera mici puncte de rugina pe care am reusit sa le tratez la timp.real power..... diesel power by
Comment
-
@sumedreacris, in legatura cu pata de ulei de pe motor. Aia nu este garnitura de la chiuloasa, este garnitura de la capacul de motor (culbutori), garnitura aia costa 15 lei si este din pluta.
O schimbi la urmatorul schimb de ulei daca vrei sa nu mai dea cu ulei pe acolo.
Comment
-
Originally posted by jelly View PostNu te supara ca iti zic, dar cand ai vazut ca s-a prins rugina de ea, de ce ai lasat-o si nu ai reparat-o, ca rugina aia nu a aparut peste noapte? Cand ai vazut ca rugina a urcat peste protectia aripii trebuia sa o dai jos imediat de pe aripa si indepartai rugina. Sper sa nu fie cu suparare, a fost doar parerea mea.
Comment
-
Originally posted by lord_wader View PostStiu ca ai dreptate, am neglijat acea zona dar pana nu demult nu era asa avansata.
Comment
-
Ba are. Caz concret, Loganul unui vecin, nelovit, cu rugina sanatoasa la aripa spate dreapta. Daca il mai lasa si iarna viitoare, in primavara va pun poze asemanatoare.
La o masina lovita si reparata, bara spate nu mai sta asa bine la locul ei. Daca te uiti la poze, intre bara spate si aripa este un rost mic, mic, aproape inexistent.
Comment
-
cum le vezi tu? eu nu vad nici o urma de protectii... doar o gramada de zgarieturi si la cum se prezinta tabla cel putin o data refacuta zona aia... aici e problema daca din cauza unui accident sau din cauza ruginii originale...
edit: si daca ma uit mai atent luft-ul mic intre aripa si bara e tot din cauza chit-ului...se vede marginea aripii denivelata...deci probabil chitul a ajutat foarte mult la aceasta rugina nasoala.
Comment
-
sall.cine stie cum repar si eu 1 puct de rugina pe plafon,cat un bob de grau e acum ,nu o mai las ca sigur risc sa se mareasca,am reparato anul trecut si a aparut iar,anul asta.
I am dat smilgher si vopsea,anul trecut,am vost la cervice si mi au zis ca ami face tot plafonul pt. puctul ala,ma costa 360 de roni pt. un punct.
Sa dau si cu chit un pic asa...aveti idei mai bune.
Comment
Comment