Originally posted by einstein1984
View Post
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Nu, ii zice rainbow wash , e langa AUchan titan, pe jean steriadi. Au si bowling langa .
Daca nu spal acolo, e la autoservire la lukoil, insa e departe si nu curata pe dedesupt.
OMV spala pe sub masina, dar e portal cu perii si nu e asa ok.Nu contraziceti moderatorii, iti iei ban daca ai dreptate.
Comment
-
-
Originally posted by jelly View PostAsta sa o crezi matale ca inca nu se arunca su sare...de fiecare data cand trecea o masina de dezapezire pe langa mine se auzea in portiere sarea, asta in Bucuresti nu stiu in alte orase dar mi-e greu sa cred.
Interesant. Am fost saptamana trecuta la Bucuresti, insa nu a trecut nicio masina cu sare si nisip care sa ma umple. In ce zona a Bucurestiului a nins?
Comment
-
Originally posted by jelly View PostAsta sa o crezi matale ca inca nu se arunca su sare....
Degradarea unei societati, incepe cu criza morala profunda a acesteia.
Comment
-
-
Sarea se aprovizioneaza in perioada asta la consiliile judetene, CNADNR. Doar nu credeti ca vor sa faca ciorba cu ea.
O sa faca ciorba din tabla Loganelor noastre, cel mult.
Exemplu:
Secţia Drumuri Naţionale Râmnicu Vâlcea are în administrare o reţea de 495,37 km drumuri naţionale, din care 84 km drum naţional european. Stocurile de materiale antiderapante sunt următoarele: nisip (în plan) – 3949 tone, (în stoc) – 1019 tone; sare (în plan) – 7269 tone, (în stoc) – 1800 tone;
Comment
-
Dom'ne, in afara de zonele de pe stalpi (ultimele 2 poze), in rest am tratat zonele local cum am putut si io...ca deh, nu-s de meserie. Smirghel, grund, vopsea si lac in final. Chiar daca o tine 1-2 ani, cu siguranta o sa apar alte zone random.
O alta zona nasoala si expusa ruginii (n-am poze) e muchia transverasala, sub chederu' de la motor cum tragi capota (ala cu care venea din fabrica, nu ala suplimentar pus de noi - acolo, totu' e uscat si bine)
Deja am intervenit la muchia aia de 2 ori...in zona aia balteste apa in santu' ala de scurgere si cu multa dibacie (santu' fiind prea mic - insuficient de adanc - dupa parerea mea), apa se infiltreaza sub cheder, care fiind in contac cu tabla', respectiv plasticu' grilei negre de ventilatie, se usuca greu...si voila!
Nu se pune problema de colmatare, niciodata n-am gasit mizerie acolo...doar apa dupa mult timp in care masina era perfect uscata dupa o ploaie sau o spalare (totala sau a geamurilor).Last edited by Kojak; 12 November 2013, 17:54.
Comment
Comment