Nici nu am observat.M-am luat dupa afisele electorale si am zis ca toate is limpite.
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Comment
-
Gama Dacia ar trebui sa fie scutita de timbrul de mediu pentru ca este biodegradabila.
Acum inteleg ce inseamna acel sticker ECO de pe geamul masinii.
El vrea sa spuna in MAXIM 15 ani masina pur si simplu se reintoarce in natura indiferent de eforturile pe care le depui pentru a amana acest moment.
Comment
-
Mor când aud de intretinere pentru a rugini.Da ce sai fac?Sa o tin in casa sb perna sa nu se zgarie,sa nu bata soarele pe ea?Am vazut logan mai ruginit decat al meu si tinut in garaj.Al meu in 7 ani nici sub copac nu o stat.Sa vezi cum baga ulei in portiere si se vedea borala aia pe prag si pe portiere.Numai la Dacia poti sa auziepinde cum o nimeresti.Nu gasesti doua ligheane care sa mearga la fel.Pun pariu ca alea facute in Maroc nu ruginesc asa de repede.Cred ca e alta tabla, e alta vopsea etc.Last edited by margelatu; 28 May 2014, 14:58.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Originally posted by margelatu View PostPun pariu ca alea facute in Maroc nu ruginesc asa de repede.Cred ca e alta tabla, e alta vopsea etc.
E adevarat, le fac in India dar nu vad de ce ar fi diferit in Maroc.
Daca Dacia cumpara tabla de la un singur furnizor apoi o transporta la diversele "uzine" (Ro, Rusia, India etc) practic situatia e aceeasi peste tot.Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
Comment
-
Poate tabla o cumpara din acelas loc dar e vorba de tratamentul aplicat acelei table.
Am avut okazia sa luncrez la o fabrica de zincat.
Ori ce ruginatura de tabla gaseai pe strada daca o bagai la degresat decapat si la final zincat garantat 10 ani o tineai in apa si nu ruginea.
Totul depinde tratarea tablei inainte de vopsire.sigpic
Comment
-
Originally posted by kossak View PostAsta m-am asteptat sa aud legat de Dusterele facute pentru UK ca sa vezi ca de fapt sunt mai proaste decat astea fabricate la noi.
E adevarat, le fac in India dar nu vad de ce ar fi diferit in Maroc.
Daca Dacia cumpara tabla de la un singur furnizor apoi o transporta la diversele "uzine" (Ro, Rusia, India etc) practic situatia e aceeasi peste tot.Last edited by margelatu; 29 May 2014, 07:55.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
Comment