Ceva poze? In cat timp a reaparut ?
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
sunt posesor de logan fabricatie 03.2007...am o manie in sensul ca nu suport sa o las neingrijita si cand vad cum altii i-si trateaza masina m-i se face rau..atasez ceva poze cu ALBIOARA mea pentru a va face o parere despre ce inseamna pasiune pentru automobil..indiferent de marca acestuia.
p.s...pentru carcotasi..fara absolut pic de rugina..si credeti-ma ca am verificat periodic amanuntit.
Comment
-
Fa-ti topic pe My ride si lauda masina.
Cei care au rugina la masina nu se numesc carcotaşi, ci ghinionisti (sau optimisti in ce priveste evolutia marcii Dacia).
altii i-si trateaza masina m-i se face rau.
CORECT.
altii isi trateaza masina, mi se face rau.Last edited by mr.K; 2 July 2015, 11:53.
Comment
-
@gimy
sper ca esti constient ca n-are a face ingrijirea cu rugina. cand e sa rugineasca, poti sa-i dai si cu crema cu aloe vera.
si as fi vrut sa te vad cum o ingrijeai daca stateai in bucuresti, la bloc.
cand vii in fiecare dimineata si vezi zgarieturi noi, ti se taie automat.
Comment
-
Masina are 80000 km.
Pentru cei care nu au inteles ceea ce am vrut sa evidentiez..unii se plang ca le apare rugina dupa cativa ani..chiar din primul an mai nou..eu o am de 8 ani si nu am probleme de genul asta. Ca nu stau in Bucuresti si voi aveti probleme..ghinion. Protectiile le-am pus imediat dupa ce am luat masina.
Poate face mr.K o analiza pe text si mai gaseste ceva greseli.
Comment
-
mr.K nu face analize de text, iti spune doar ca REGULAMENTUL impune sa scrii corect, ca e forum public.
Pentru cei care nu au inteles ceea ce am vrut sa evidentiez..
am o manie in sensul ca nu suport sa o las neingrijita si cand vad cum altii i-si trateaza masina m-i se face rau
Ei bine, te inseli.Last edited by mr.K; 2 July 2015, 13:37.
Comment
-
Comment