Originally posted by yotataee
View Post
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Narcisuc20 View PostTot ne plangem ca e tabla de vina si eu am rugina si am mai postat aici, dar pana la urma urmei, fie el logan sau BMW tot din tabla sunt facute, ideea e cum e tratata aceasta tabla de catre constructor.
Comment
-
Sau de aluminiu, ca Land Rover Defender 1.
In alta ordine, masina mea de spalat e mai veche decat Loganul, tabla e mult mai putin tratata, teoretic, si a aparut rugina la un colt langa filtru. Mai multa umezeala a vazut masina aia de spalat, se ocupa cu apa si spalatul prin definitie, Loganul a mai vazut si zile cu praf si drumuri uscate. Cu toate astea 1-0 pentru masina de spalat.
Comment
-
Originally posted by fanrenault View PostUn prietenar si-a cumparat opel din 2003 cu 2 ani mai veche decat loganul meu si e plina de rugina,eu am avut 4 maxim pcte. de rugina (de la lovituri erau ale mele) Deci tabla e tabla.... Daca ar avea caroserie de carbon
Ar fi cea mai tare dacia cu caroserie de carbon, poate peste 100 de ani!
Comment
-
Salut baieti,
Am si eu un logan 1.4 2005, verde cameleon, rechemat la Mioveni la "prietenii producatori" in 2007 pt revopsire aripi cu probleme de rugina (cunoaste-ti povestea), si astazi dupa o vreme frumoasa am decis sa o spal la spalatorie serioasa sa straluceasca si ea. In fata blocului am remarcat ca aripa dreapta spate unde m-a ajutat Mioveniul cu revopsirea ei pt prevenire s-a umflat vopseaua si ca a inceput sa curga rugina exact ca la Dacia 1410 cele de aveau probleme grave. A mai patit cineva asa ceva desi i-au fost revopsite toate aripile la uzina?Race me 2 tha` hill . . .
Comment
-
intreba cineva mai sus de ceruire si curatare de rugina. masina mea e din februarie 2007 si a fost chemata si din ce stiu eu, pana la sfarsitul anului 2007 tabla n-a fost galvanizata complet, deci rugina deci doar ele sunt chemate. Puteti suna la dealarii de la care v-ati ridicat masina.
In alta ordine de idei am doua intrebari
1. cata garantie la tabla are loganul ? am intrebat de cativa si am primit raspunsuri diferite, ba 4 , ba 6, a mea are 5 ani si mi-au facut baietii o data si a aparut iar. Si as vrea sa stiu unde sa caut sa vad cata garantie mai am ..
2.care e mailul la vocea clientului ?
multam frumos" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
La mine e trecut 6 ani garantie la tabla in carnetul de garantie. Masina din 2005.
e-mail: vocea.clientului@daciagroup.com
Comment
Comment