@ ciontu ,cati km ai parcursi cu loganul? circuli iernile cu ea ?
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sa fie rugina? Logan ph2 din octombrie 2011.
Comment
-
-
Tot ce este posibil sa fie rugina acolo,pentru a afla trebuie sa cureti putin acolosigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
-
din acele poze este greu sa-ti dai seama ... Poate sa fie o greseala pe linie si acolo sa fi fost corectata, si nu a fost omogen vopsita dar ai strat de lac deasupra( dar din nou... nu se vede datorita pozei) poate sa fie rugina de suprafata, putea sa fie zgariat locul respectiv ... din acele poze este greu sa-ti dai seama
Comment
-
Am fost la service.Maine sunt programat pentru poze.Au dat-o la misto.Ba ca e sarita vopseaua de la factori externi,ba ca in zona aceea nu este lac peste vopsea si ei au dedus ca a fost lovita,ulterior vopsita.Ba ca nu este floare sub vopsea.Ba sa nu imi fac griji ca sub aceea zona este mastic si ca nu rugineste.Deci masina noua cu rugina pe ea.Maine nu cred ca sunt sanse de aprobare deoarece sunt puncte mici.Cel mare are cam marimea unghiei mele de le degetul aratator, restul milimetrice.Probabilitatea cea mai mare este ca masina a fost fabricata cu probleme in martie 2011,respinsa de cumparator(a avut ochi mai ageri) si bagata mie pe gat.Stocurile de loganuri cred ca majoritatea au probleme si incearca sa scape de ele.Mai bine imi luam un g4.N-am ascultat de sfaturile familiei.
Comment
-
unde aflu unde e garantia ? am fost la Xandor ( dealer Botosani ) si mi-a zis ca e de 5 ani ! eu stiam de 6 ! deci ce fac ? mi-a facut o data tot pe garantie, acu cica nu mai are garantie ! pe 15 februarie face 6 anisori bebele mic )" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment