Salut baieti, am si eu o problema, de ceva timp mi-a aparut rugina chiar pe muchia aripei din dreapta spate. In afara de neajuns a fost careva cu ea la service, tinand cont ca are 6 ani garantie si cum s-a rezolvat problema
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Normal ca se rezolva problema. Se cojeste vopseaua de pe aripa, se degreseaza si se trateaza anti-rugina, se re-chituieste si se revopseste.
Comment
-
rugina
Atunci o sa ma duc cu masina la reprezentanta sa vedem ce rezolvam. Sper numai sa nu zica ca e din cauza loviturilor si alte vrajeli romanesti. Nu are cum sa fie din cauza asta pt ca la celelate roti nu a aparut.
Comment
-
Am si eu o nelamurire.... Daca masina a fost lovita si reparata; si intre timp in acel loc a ruginit mai am vreo sansa sa mi-o faca cei de la service pe garantia anticoroziune? Sau e mai bine sa ma apuc yo sa slefuiesc sa curat sa grunduiesc etc.. Zonele fiind foarte mici cu rugina de suprafata sa zic asa. ThanksLast edited by vali007; 27 May 2008, 15:18.Timiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
-
M am mai interesat un pic, si am aflat ca garantia anticoroziune se acorda decat atunci cand rugina ataca tabla DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR... Deci parerea mea este k cam putem sa ne facem pe ea de garantie ca este cam greu sa gasesti asa ceva mai ales la masini cat de cat noi asta esteTimiditatea-un defect al oamenilor mari, tupeul-defectul oamenilor mici.
Comment
-
Originally posted by radu22dec View PostAm o problema cu rugina si tot astept sa se demareze acel program de chemare in service.
Stie cineva cand se va face?
Eu am avut rugina la busonul de la rezervor, am facut poze si am trimis la DAcia Pitesti.
Am primit raspuns ca pot merge la un service DAcia si o pot repara gratis, si asa am facut.
Bafta si tieB 44 NWP
Comment
-
@radu22dec: Mergi in orice service autorizat Dacia si programeaza-te pentru ceruire.
Comment
-
Depinde de service. Daca nu au pe nimeni la stand te rezolva la revizie. Dar dureaza, intre 4 si 7 ore.
Comment
Comment