Or sa aduca garantia la 2 ani,poate si mai jos pana la urma.Dar degeaba ai garantie cand ei sunt pusi acolo sa le respinga.Lucru romanesc.
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Stai linistit ca asa m-au luat si pe mine, ca a fost lovita, vopsita, paravopsita si eu nu am zgariat macar masina! Pana la urma au tacut din gura...mai ales cand au vazut stikerele cu logan club..."sunteti din logan club???!! o cafeluta, o apa minerala??"
Comment
-
tot ce tine de garantie este cu poze - primit accept. Sau programare sa vina cineva de la uzina, iar apoi sa-ti ofere garantie. Mie nu mi-au facut mutre ca la tine:| si la mine chiar au fost cauze externe ... deci foarte ciudat.
Comment
-
Mie mi-a facut poze, le-a descarcat, le-a trimis pe mail la pitesti, a cerut schimbare (am avut usile pe fata cu problema), a primit acceptul, am lasat masina acolo, mi-au schimbat usile si la revedere! E important ce scrie in mail probabil domnul inginer care iti pozeaza buba!
Comment
-
Azi am primit si eu acceptul.Luni mi-o face.Am dat caietul de intretinere si cand mi l-au dat inapoi era acoperit tot de cafea.Cica mecanicul o varsat cafeaua pe el si mi-l schimba luni.Nici o pagina nu mai poate fi citita.Or sa dea numai cu vopsea pe locul razuit sau mai da si cu altceva? Ma ia groaza cand ma gandesc.Last edited by karlos12; 13 January 2012, 12:55.
Comment
-
Or sa dea cu aiazma, sa fuga dracii, aia or sa faca.
Oricum, interesanta tactica asta cu varsatul cafelei pe carnetul de intretinere.
Daca aveai intrari multiple de la unitati diferite, ce faceai, ramaneai fara istoricul masinii sau alergai pe la aia sau bagau astia din burta ceva acolo ?
Nu-i de mirare ca mecanicii repara masinile cu pu**, din moment ce intr-o mana tin carnetu si in cealalta tin cafeaua...Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
Mi-au facut masina,dar am un semn de intrebare,nu trebuie sa-ti dea ceva in scris ca ti-a umblat la ea? Acum daca rugineste iarasi in acelasi loc or sa zica ca a lucrat altcineva la ea si ca nu mai e in garantie.Pe caietul de intretinere nu scrie nimic.O fi ramas la ei in reteaua informationala istoricul masinii mele?
Comment
Comment