cat are garantie pana la urma? 4 sau 6 ani ? daca are 6 ani ar trbui sa ma duc si eu peste ei....ca mi-au facut-o o data ( aripa dreapta ) si apoi a iesit iarasi, infloreste putin cate putin
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Tabla are garantie 6 ani dar trebuie sa ai reviziile la zii chiar daca masina a iesit din garantie, tot ce trebuie e sa ai stampilele pe carnetul de intretinere. Un prieten de al meu nu a vrut sa-i repare masina deoarece nu a mai facut reviziile la reprezentanta
Comment
-
@Tudor - off :
N-am spus ca ph2 are alte interne, am spus ca are capacul de sus si baia de ulei mai subtiri, daca nu ma crezi pe cuvant, n-ai decat sa le masori...si pinioanele din cutie sunt mai mamaliga, atata tot.
Doar 1.6 16v euro5 are interne diferite fata de euro4, data fiind "prepararea" pt gpl si bioetanol E85.
Daca tot ma dai in fapt, citeaza si posturile unde ziceam ce ziceam.
Si on-topic :
Spuneam ce am patit eu si altii ca mine cu daciile de 5 - 6 si cam ce s-ar putea intampla, tocmai ca sa afle si colegii cu masini mai noi, sa nu treaca prin aceleasi beliciuni cu cei de la garantie, timp si bani pierduti.
Respect !Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
la mine pe bara, e rugina doar in zona ceasurilor !
dar nu vad, a fii mare problema !Attached Files
Comment
-
Referitor la roti, rotile mele au ruginit doar pe stanga...or fi comuniste sau ceva
La primavara poate le curat si le spoiesc cumva.Keyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
Originally posted by lungan View PostReferitor la roti, rotile mele au ruginit doar pe stanga...or fi comuniste sau ceva
La primavara poate le curat si le spoiesc cumva.
Eu am observat fenomenul de matuire (ardere) a vopselei pe genti inca din primul an de cand am luat masina. Ca masura de prevenire si protectie, in fiecare toamna vopsesc cu negru mat la spray toate gentile, inclusiv zonele unde se zgarie vopseaua cand scoti capacul de plastic de pe roata.
De doi ani jumate gentile mele arata perfect fara fir de rugina.
Asa am facut si cu tamburii spate si butucii fata (mai putin discul de frana).
Comment
-
sunt un pic off,dar tot de rugina e vorba. am vazut azi pe discovery, la meserii murdare, cum era protejata o poarta de protectie impotriva taifunelor care inchidea un port al unui oras. erau montate niste calupuri din zinc cam de marimea unei caramizi. acea poarta era compartimentata, camerele erau destul de mari si era montat in suruburi cate un astfel de bloc pe fiecare perete al camerei. cred ca putem pune bucati de zinc prinse de suruburile masinii. ce parere aveti? oare de ce constructorii nu s-au gandit la asa ceva?sigpic
Comment
Comment