Originally posted by Ivan Marian
View Post
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Eu am fost sunat de la service, au montat usile si luni intra la vopsit! ma duc sa o vad astazi! mariane, nu stau eu sa ii bag vaselina peste tot, acum poate o ung putin pe sub chedere si prin praguri dar sa fac actiuni de genul ala mai bine ma impusc!
Comment
-
Originally posted by Ivan Marian View Postam dat chederele jos sa le spal de mizerie am dat si cu SPRAY CU VASELINA pe toata tabla aia roata pe unde vin chederele lipite de tabla
Ps...am mai dat cu spray din ala si pe la balamale usi/capote/pe sub chedere si pe unde am mai considerat eu.
Daca am vopsit masina si e cheala,ii trag o vaselinare pe la chedere.
O sa mai folosesc niste FERUGINOL, se gaseste in Brico store si curata rugina foarte bine,testat de minesigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
la mine s-a umflat un pic vopseaua la o aripa spate si niste puncte de rugina la portbagaj langa luneta.in rest e de bine...eu sunt multumit.sa stiti ca am vazut multe masini facute dupa 2000 incoace care au probleme cu rugina.o mai tin cam 2 ani si dupa aia mai i-au una si tot asa.se merita sa o tii 5-6 ani si dupa aia o schimbi.eu 40 mii km cu ea in 4 ani.am mers de m-am rupt.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Las' c'am mers eu cu a mea 30k in 6 ani
Si mergeam zilnic, fara duminica, de acasa pan' la servici 2 km, dar pe jos nu mergeam ca ma mancau cainii, lupii, mistretii si alte oratanii.
Ca o comparatie, de cand am masina asta, am facut cam 160k km cu troacele de la munci.
Cat despre rugina, m-am consolat cu faptul ca tre' sa-mi caut capota portbagaj, ca am inceput de perforare tabla de la puncte rugina in vreo 6 locuri p'acoloKeyboard error or no keyboard present.
Press F1 to continue or DEL to enter setup...
Comment
-
Am rezolvat cu rugina pe usi (momentan)..o sa reapara sigur .
http://www.loganclub.ro/forum/showpo...postcount=2257Last edited by matheo66c; 15 June 2011, 23:06.sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
Astazi am rezolvato si eu cu rugina de pe usile din partea dreapta la ce-a din fata nu am avut ce sa-i fac ca facuse gaura si a trebuit schimbata i-ar la ce-a din spate a fost curatata rugina si dat cu spray de zinc.maine se va face usa de la sofer si aripa spate stanga am sa mai revin cu cateva poze maine din timpul lucrariiLogan PH2 - 1.6,16v
Logan PH1 - 1.6 MPi
Comment
-
Vad ca incep sa apara masini de top pe acest thread.
Rugina se rezolva prin 2 lucruri consecutive : 1 reparatia punctuala si 2 vanzarea.
Daca ajungi pe la nenea tinichigiu si nenea vopsitor.....dai o groaza de bani.real power..... diesel power by
Comment
Comment