Originally posted by andrei
View Post
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Sorry. Mi-a zis cineva ca a fost azi la IPSO in Otopeni cu masina pentru niste probleme la injectie, credeam ca tu esti, si ca ai fost si cu problema asta.
Comment
-
Scuze sunt nou ,am masina din 2006 si a inceput sa rugineasca uitativa la poze si operatiile pe care le- au facut. E bataie de joc . Sunt din constanta la singurul service de la noi te trateaza cu dispret.A stat masina la ei 2 zile si cind am fost sa o iau au zis cainca nu e gata.Sfat NU LASATI MASINA NESUPRAVEGHEATA POATE AJUNGE PIESE DE SCHIMB PTR [/B]ALTELE! A patito un sef de al meu
Comment
-
Vezi ca mai jos de fereastra unde scrii posturile, la al doilea dreptunghi sa zic asa, ai "attach files" ; acolo apesi manage attachements, atasezi pozele si dai upload, si la un moment dat iti zice ca sunt up-load-ate si dai ok, si apoi dai submit postului si gata! sper ca ai inteles....1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Stie cineva de unde vine tabla pentru Loganuri din import sau de la Galati ?
[IMG][/IMG]
Astea sunt pozele sunt facute cu tel
Masina Nu Afost Lovita Nici Macar Atinsa
Asta e de la usa spate dreapta si osa fac o copie la ce au scris in carte aia de la service
Eu cred ca e tabla de conservaLast edited by andrei; 17 April 2008, 22:29.
Comment
-
Dupa cate am inteles, ar proveni din Cehia...a mea are 2 ani si este neatinsa de rugina
Comment
-
Depinde de lot, tabla poate fi adusa din Slovacia, din Cheia sau din Romania, furnizorii fiind conidentiali.
Comment
-
Ae fi trebuit sa te duci la reprezentanta si sa rezolvi problema.Sa ne tii la curent in caz ca te vei duce.Sa auzim numai de bineFacebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Tu vorbesti serios? Aia ti se pare ca e rugina asa incat sa te ingrijorezi?
Las-o asa, n-are nimic, ce poate sa se intample?
Oricum, daca vrei, se poate repara pe garantie.
Comment
Comment