Despre ce rugina e vorba, in ce loc?
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Stati sa vedeti ce treaba de calitate au facut cei din constanta, a stat masina doua zile la ei , nu zic nu au facut-o pe garantie si ca sa fie treaba buna mi-au schimbat chederul de la portbagaj .Au pus o gioarsa cred ca de la una lovita pentru ala care da spaga mai mare.asta e drept multumire ca am cumparat masini si facem reviziile la ei
Comment
-
-
Sa va arat si voua cu a stat treaba ,cu rugina, cu vopsitul scurgerea vopselei ca se vede si cu chederul .Asta e m-am resemnat.Astept un sfat de la voi sa le trimit si celor de la televiziuni?Poate le da pe post si poate le-ar fi rusine celor din bransa asta.Attached Files- 11-04-08_0800.jpg (72.0 KB, 455 views)
- 15-04-08_1602.jpg (62.8 KB, 416 views)
- 15-04-08_1603.jpg (49.6 KB, 408 views)
- 15-04-08_1633.jpg (72.2 KB, 249 views)
- Picture 265.jpg (1.84 MB, 354 views)
- Picture 266.jpg (1.49 MB, 331 views)
- Picture 267.jpg (1.84 MB, 380 views)
- Picture 268.jpg (1.80 MB, 370 views)
Comment
-
Asa ceva e inuman, nesimtirea are totusi niste limite, dar la Rent Car Service nu prea are...
Eu zic sa incepi prin a reclama la OPC si la PRO TV, ca sa vina amandoi odata si sa mergi la director sa ceri explicatii. Daca se da ceva la televiziune sa-mi zici, sa ma uit si eu.
Comment
-
Cristymol ai incercat cumva sa suni la Vocea Clientului? Cand am fost ieri cu loganul meu la rechemare, a avut un pic de rugina cat varful de la unghie, era inceput de rugina si tot mi-au tratat aripa si vopsit.Am vazut multe loganuri acolo care pentru fiecare punct mic de rugina se trata tabla si se vopsea. Oricum din ce am vazut ieri Dacia e pe drumul cel bun(nu ma refer la dealeri)
Comment
-
Te-au pacalit, nu e nici un lot cu astfel de probleme. Mergi la cei de pe Dorobanti, te rezolva ei mai repede. Daca si ei comenteaza, suna la VC ca depasesc bunul simt.
Comment
-
Am fost la o spalatorie si m-am intalnit cu un taximetrist si l-am intrebat de rugina si mi-a aratat cateca puncte de rugina in zona plasticurilor unde este este fixata luneta si 3 puncte mici de rugina pe la incuietoarea de la portbagaj masina are 3 ani da m-am uitat si la aripile din spate si nu avea deloc rugina acuma depinde si de lotul de tabla de unde vine .
Comment
Comment