acu mai este si dupa noroc, dupa cum este intretinuta, daca a mai fost ciobita, eu observ in poza , pe marginea gauri un strat consistent de kit. am si eu un logan din nov. 2005 si nu a aparut punct de rugina pana acum, dar nu a fost atinsa pe nicaieri vopseaua, a fost data de 4 ori cu ceara de protectie prin lonjeroane, parguri, usi capota motor si portbagaj, de 2 ori la reprezentanta si de 2 ori de mine acasa, cand i-am dat eu am dat bancheta si spatarul spate si tot capitonajul din portbagaj si am dat bine cu ceara pe la pasajele rotilor din spate, pana acum pot sa zic ca este ca noua...
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by Drogas View PostRecunoasteti marca si modelul de masina
Gaura in prag cat sa bagi mana pana la cot
model 2005-2006 cu stopuri galbene
Uat-a-fak...aia e din aceasi perioada cu a mea, ce dracu s-a intamplat acolo de a ajuns in halu' ala??!
Pare a fi o fosta gaura de glont de calibru mare.
@Drogas, unde e facuta poza, in Berceni?
Comment
-
Am mai vazut si eu rugina la straineze din gama VAG, passat B6 cu rugina la aripa spate ca la logan dar se curata si se vopseste, gauri nu am vazut decat la Dacia.
Kojak Poza e facuta pe strada, e o masina care e mereu parcata in fata la Mega Image de pe sos Berceni, habar nu am de ce e asa mare gaura dar in sfarsit am avut telefonul la mineLast edited by Drogas; 4 October 2013, 11:19.
Comment
-
Inca o masina din vecini.Si-a pus baiatu protectii aripi la service dacia.Nu avea pic de rugina.
Comment
-
Comment
-
A fost chituita cu fundul ca sa zic asa.
Dupa care vine romanu si spune ca e tabla proasta la logan.
Mai bine sa ne arati o poza in ansamblu cu auto in cauza.
Cred ca nu are nici o piesa dreapta mizerie pe ea grupa marea si la interior praf.
Masina de carat cartofi.sigpic
Comment
Comment