Pai in cazu' asta, ar fi bine s-o schimbi cu tot cu finala, ptr. ca si aia va avea aceasi soarta cat de curand...
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
-
Desi probabil e offtopic, dar vreau sa vedeti urmatoarea poza.
Usa din spate era efectiv gaurita. Asa ceva n-am mai vazut. Pozat ieri in SM.Attached FilesDacia Logan 85 cubic inches 2k5
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
Comment
-
Sincer n-am stat s-o studiez de aproape, dar avand vedere cum sta portbagajul e foarte posibil sa fi fost pocnita. Oricum, rugina de pe usa din fata arata cunoscut.Dacia Logan 85 cubic inches 2k5
"Whenever you find yourself on the side of the majority, it is time to pause and reflect"
Comment
-
Daca o lasi p-asta o iarna intreaga intr-un garaj fara ventilatie o gasesti in primavara toata perforata
oricum se vede ca a mai avut lucrari, se vede o chituire imperfecta, cu siguranta a stat intr-un mediu umed si a accelerat procesul
rar vezi asa cevaDaca prostii ar zbura, ar fi intuneric.
Comment
-
Eu am vopsit ligheanul integral in vara lui 2013...totul ok mai putin pasajele rotilor spate...eternele pasaje...a sarit deja vopseaua si se vede tabla lucioasa...deci a tinut 5-6 luni...portelan daca era si tinea mai mult...am si poze dar nu stiu sa le pun.
In linkul de mai jos ai un tutorial din care poti afla cum se pot incarca imaginile pe forum.
Cum adaug poze pe forumLast edited by Niki; 15 February 2014, 18:40.
Comment
-
Pentru ca am avut 2-3 zile libere si vazusem cum incepe sa iasa rugina de sub chederele geamurilor am cumparat 100 ml vopsea si am dat chederele jos, m-am ingrozit, zona de sub chedere era ruginita in toata partea de sus, cred ca sta apa acolo, am curatat bine si am dat cu vopsea , am lasat sa se usuce 2 zile si inainte sa pun chederele la loc am dat si putina vaselina, am avut si pe aripi vreo 2 puncte de vopsea sarita, vreo cateva pe praguri si pe capota.... Chiar daca am fost destul de atenti tot nu am scapat de rugina, masina este tinuta in garaj.....
Comment
Comment