Asta e unu' dintre motive pentru care mi-am luat masina de culoare inchisa, nu se vede rugina. Ce nu vad nu ma afecteaza.
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by vitriol View PostAsta e unu' dintre motive pentru care mi-am luat masina de culoare inchisa, nu se vede rugina. Ce nu vad nu ma afecteaza." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Tot fier e, dar ala pe care scrie Mercedes e complet galvanizat...
Pe cand ala pe care scrie Dacia e partial galvanizat.
Comment
-
rugina..help
Originally posted by viorel73 View PostAsteptam ..... Asteptam.
Eu am avut rugina la busonul de la rezervor, am facut poze si am trimis la DAcia Pitesti.
Am primit raspuns ca pot merge la un service DAcia si o pot repara gratis, si asa am facut.
Bafta si tie" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
-
Originally posted by andrei View PostTot fier e, dar ala pe care scrie Mercedes e complet galvanizat...
Pe cand ala pe care scrie Dacia e partial galvanizat.sigpicI don't want you to think like me, i just want you to think.
Comment
-
@gigiman: Da, si e normal sa persiste mirosul 1-2 saptamani.
Comment
-
Usi, praguri, aripi...
Comment
-
Nu stiu zau cat de galvanizata e tabla de pe logan... Asta de care spui tu, usile, pragurile aripile... Eu am loganul din iunie 2007, nu e din lotul cu probleme de rugina, dar la vreo 6 luni dupa ce l-am cumparat, imi aparuse rugina la un colt de la o portiera, pe interior. Deci...1.5 DCi Laureat Gri platine, a strong car for a strong man!
Comment
-
Eu nu cred ca este galvanizat (in afara de suruburi si piese) si daca ar fi galvanizat dece ma i rugineste (puncte de rugina).Ori cand este lovita masina.
Hilux meu a fost lovita aripa de un fier si in 3 luni nu a facut pic de rugina (este galvanizata integral).
Am sa fac o poza la loganul van de la munca, in spate la roata.Attached Files
Comment
-
rugina
Dupa cum am spus , pun pozele cu rugina..Acu e murdara mashina si nu se vede chiar bine..Dar tre` sa o spal si dupa aia o sa se vada mult mai bine" Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment