If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am incercat sa pun niste poze dar nu merge. imi zice asta : ''Fatal error: Out of memory (allocated 39583744) (tried to allocate 6750001 bytes) in /home/xp86cri2/public_html/loganclub/forum/includes/class_image.php on line 2392 '' O sa mai incerc sa pun odata
P.s. Si cum actioneaza wd40 asta ? Pur si simplu iti curata locu ? Am mai auzit ceva si de feruginol parca.
Da un resize la poze poate ocupa prea mult spatiu...pai dai cu WD40 si cureti bine cu o carpa ca sa se ia rugina, apoi degresezi bine si cand e perfect uscat dai cu vopsea...ai grija si urmareste atent sa nu fie rugina pe sub stratul de vospea, daca e o cureti..nu e bataie mare de cap pentru c e un loc ferit si nu trebuie sa iasa aratos ci sa fie bine reparat
In fata unei minti tacute, se preda intreg Universul
Si eu am observat de mult timp(masina e din 2006) in partea de jos a portierelor, in special la cele din spate puncte mici de rugina, ca varful de ac, care se duc daca dai cu unghia. Daca merg in service sunt sigur ca aia sunt chiori si nu o sa le vada.
Andrei da ai dreptate dar la Tulcea o sa ajung dupa sarbatori. Pana atunci o sa-mi rugineasca si mai rau daca las asa . O sa cumpar maine wd40 dintr-asta si sa scap de rugina asta ca imi sta pe creieri. Bine ca au aparut solutii de dizolvat rugina ca daca stateam cu smirghelu mai mult o stricam dar nici nu ma bagam. Sa auzim numai de bine
P.s. Dorutzu normal trebuie sa ti le schimbe pe garantie dar acum depinde si de reprezentanta. Te lamureste Andrei mai bine
Si eu am aceeasi problema...puncte de rugina pe plafon,usa spate stanga,la luneta,astea sunt mai vizibile,restul,cele cat varful acului sunt mai peste tot.Masina este din 2007 si am observat asta de anul trecut.Am anuntat din nou la vocea clientului si am programare in service pe 22 daca nu ma insel.Daca nu imi rezolva problema le-am spus ca ii reclam in presa...va recomand sa trimiteti si voi mailuri la vocea clientului cu problema asta pentru ca este bataie de joc.Masina NOUA,in garantie care poate ajunge si la 13.000 de euro sa aiba puncte de rugina....INADMISIBIL.Astept sa vad ce imi spun "inginerii" in service.Asta e,eu am vrut Dacia Logan......
Am dat eu mail la vocea clientului si mi-a dat raspunsul imediat :
Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
Referitor la solicitarea dumneavoastra, va recomandam sa contactati o unitate service din reteaua Dacia. Va asiguram ca unitatile service autorizate dispun de mijloacele tehnice necesare si de personal de specialitate calificat si sunt abilitate sa constate si sa identifice cu exactitate daca aspectele sesizate de dumneavoastra se vor trata pe garantia Dacia.
Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail vocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115V400
Cu stima,
Agent Servicii Client,
Florinela Stanisteanu
Last edited by Christnacht; 7 April 2009, 19:19.
Reason: Automerged Doublepost
Am dat eu mail la vocea clientului si mi-a dat raspunsul imediat :
Va multumim pentru increderea pe care ne-ati acordat-o apeland la serviciile noastre.
Referitor la solicitarea dumneavoastra, va recomandam sa contactati o unitate service din reteaua Dacia. Va asiguram ca unitatile service autorizate dispun de mijloacele tehnice necesare si de personal de specialitate calificat si sunt abilitate sa constate si sa identifice cu exactitate daca aspectele sesizate de dumneavoastra se vor trata pe garantia Dacia.
Ramanem deschisi in continuare pentru orice solicitari si sugestii in legatura cu produsele si serviciile oferite de firma noastra. Ne puteti contacta la adresa de e-mail vocea.clientului@daciagroup.com sau folosind formularul de contact de pe site-ul www.dacia.ro, ori la numarul de telefon 0248 500 000, fax 0248 500 076, de luni pana vineri intre orele 8-20 si sambata intre orele 8-16 . Ne puteti scrie si prin posta, la adresa: Automobile Dacia SA - Vocea Clientului Dacia, str. Uzinei nr. 1, Mioveni, jud. Arges, cod 115V400
Cu stima,
Agent Servicii Client,
Florinela Stanisteanu
Stiu,acelasi mesaj l.am primit si eu aseara iar azi am fost contactat si pe mail si telefonic...acela e mesajul de confirmare pe care il trimit imediat ce primesc mail de la noi.
Care e cel mai bun pt curatare rugina wd40 sau feruginol ? Am inteles ca feruginolu cam ataca tabla ( asa am mai citit pe net ). Maine o sa incep sa caut
P.s. Radu eu am masina din 2007 luna aprilie sau mai nu mai stiu exact.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment