Rugina Logan - totul despre problemele de rugina

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • La fiecare service din Romania exista cel putin un post de lucru care are ca scop executarea OTS-ului mai sus mentionat.
    Cel mai nou proiect auto din România!
    Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

    Comment


    • salutare natiune eu am un logan 1,5 dci din 2006,de cand l-am cumparat am avut un punc negru ca asa e tabla pe dedesuptul vopselei,acum acel punct e o mare pata de rugina in partea stanga a pragului pe spate nu a fost lovita nu a fost zgariata in portbagaj nu am probleme,nu stiu daca se vede in pozele din album dar sper sa se vada si sa va dati cu parerea,eu am sa imi iau grund sprit chit si vopsea la spray sa incerc sa remediez problema,in tot cazul e de tot rahatul masina ca vopsea ca tabla ca antifonare,o zi buna tuturor si astept sfaturi ce as putea face sa nu imi apara si pe partea cealalta

      iata si poza daca s-o vedea ceva
      Last edited by AGENTUL NYT; 19 May 2009, 17:08. Reason: Automerged Doublepost
      sigpic
      Poate pentru lume ești o singură personă,dar
      pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

      Comment


      • salut pe toata lumea, azi am scos masina din service pentru problema cu rugina la pasajele rotilor spate ,au dat cu un silicon exact numit mai sus OTS si mi-au pus protectii aripi , cum am ajuns acasa le-am dat jos, sunt diferite fata de cele pe care le gasiti la vanzare la bursa,se lipesc cu mastic si sunt pana la prag la aripile de pe fata,este un lucru bun acel mastic aplicat banuiesc cu pistolul ,l-am intrebat pe meserias de rugina si a spus ca a gasit dar probabil spune la toata lumea asa eu i-mi cunosc masina si nu are decat la geamuri unde are aproape toata lumea sub stergatorul de cauciuc [nu stiu cum se numeste]unde am pus vaselina in cheder si pe tabla

        Comment


        • aurelian incearca te rog niste fraze mai simple ca ....

          Comment


          • ok
            nu ma pricep dar incerc

            Comment


            • Am fost cu masina si au rezolvat rugina de sub cheder si au vopsit toata usa acuma sa pun preventiv niste vaselina siliconica pe sub chedere sa nu mai am surprize.

              Comment


              • a mai observat cineva pucte mici, aproape ca varful de ac, de rugina pe partea de jos portierelor? la mine sunt o gramada pe toate 4 usi, dar nu se observa decat daca masina este curata.

                Comment


                • Am avut un punct de rugina la portiera dreapta deasupra oglinzii si cateva intre chederul portbagajului si luneta. Le-am rezolvat cu smirghel, grund si apoi vopsea. Se vede ca naiba, (am gasit spray cu codul de pe stalpul dreapta, T01D dar tot nu-i aceeasi nuanta) insa daca le-as fi lasat asa se extindea rugina. Cand o sa am masina asemenea unui dalmatian o s-o vopsesc integral.
                  Attached Files

                  Comment


                  • Dc nu te-ai dus la service sa rezolvi problema daca o sa apara si altele o sa zica ca ai pierdut garantia ca ai facut tu reparatia!

                    Comment


                    • Salut,
                      Am mai multe pucte de rugina la un logan din 2006. Un punct pe capota de la portbagaj, unul la imbinarea dintre plafon si aripa dreapta spate si mai multe pucte in zona lunetei. Cei de la nalba galati au acept sa imi vopseasaca ancadramentul de la luneta dar nu si capota portbagaj si imbinarea dintre plafon si aripa dreapta spate invocand ca cele 2 puncte de rugina se datoreaza unor factori externi. Mie mi se pare un motiv pueril pt ca vopseaua nu e sarita, masina nu a fost lovita in zonele respective. Ce as putea sa fac ca sa imi faca pe garantie si aceste 2 puncte de rugina? Am facut reclamatie la vocea clientului acum astept raspuns, daca nu se rezolva nici asa o sa ma duc si la OPC.

                      Comment


                      • ...nu mai stiu pe unde am citit de o solutie sau ceva de genu.."rustconverter"..stie cineva ce si cum? am masina din martie 2005...ma ingrozeste gandu k poate rugini asa repede...saptamana trecuta mi-a fost injectata ceara in usi,praguri.stalpi,portbagaj.si in interioru sau p indeva prin portbagaj ca se ajunga in interiorul oalelor rotilor spate.....pana acum la exterior n-am rugina,masina sta in garaj dar poate porni din interior spre exterior.....ce ziceti???
                        Slow & Safe

                        Comment


                        • GMR in garaj caroseria rugineste mai repede daca acel garaj nu e foarte bine ventilat

                          Comment


                          • da...stiu insa am un garaj bine "aerisit"....macar e mai ferita de intemperii.....
                            Slow & Safe

                            Comment


                            • Corect spus si eu am vrut sa fac garaj inchis dar am renuntat la aceasta idee si am facut o copertina mult mai practica ca un garaj de exemplu cand ploua afara si bagi masina in garaz umezeala sta pe masina cand ai o copertina se face ventilare naturala si masina se usca mult mai bine!

                              Comment


                              • din pacate masinile noastre trebuiesc cat mai mult protejate de intemperii si tot tacamu...eu am avut grija de ea in sensu asta,dar cand ma gandesc ca altele stau in soare in fata blocului "toata viata" i-mi cosider "norocoasa masina"....
                                Slow & Safe

                                Comment

                                Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google