Iar daca masina mai are si rugina,pretul scade mai mult de 50%.
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
Originally posted by radu2008 View PostJale mare daca au montat protecti fara sa fie pregatita suprafata bine ,ma refer la vopsire acolo o sa se gaureasca tabla asa am vazut la cineva pe langa protecti a inceput rugina!
Comment
-
pai asa zic ei...ca cele pana in 2007 parca.sau sfarsitul lui 2006(nu stiu exact) au avut probleme.de fapt nu stiu ce problema a fost in fluxu de fabricatie....eu o am din 2oo5...nu am vazut rugina pana acum.de fapt am auzit ca nu sunt toate bolnave...sunt anumite 'generatii'...am facut ceruirea acum o luna,gratis....Slow & Safe
Comment
-
Masinile fabricate pana in decembrie 2006 au avut un tratament incomplet in unele locuri sau chiar deloc, unele.
Comment
-
Originally posted by parpanel View PostProtectiile alea nu fac decat sa ascunda rugina si e problema de timp pana devine vizibila.
Ar fi bine sa mergeti pentru aceste lucruri si v-as mai spune ca degeaba puneti protectiile daca nu remediati. Ei mi-au propus sa-mi monteze protectiile dar nu prea vreau asa ca mi le-au pus frumusel in portbagaj.
Masina mea este din aprilie 20069! 9! 9!sigpic
Comment
Comment