rugina nu numai la dacia pune probleme.eu am vazut skoda,vw,renault chiar si japoneze cu rugina.la o skoda octavia am vazut aripa strapunsa de rugina.asta cred ca tine si de drumurile pe care le avem.loganul meu in fata (ornament cromat,sigla,bara ,capota) e indoit tot.parca a fost bombardat de asteroizi.mai nou am si parbrizul ciobit.capota o am infundata intr-un loc de la o piatra care a zburat dintr-o basculata care circula fara prelata.
Rugina Logan - totul despre problemele de rugina
Collapse
This is a sticky topic.
X
X
-
la unele de la lovituri la altele au facut flori de singure.am vazut la vw lt cum mai aveau putin si usile cadeau jos ca era ruginit in dreptul balamalelor.am vazut vw golf 4 care avea strapunsa aripa spate.avea culoare alba si se vedea foarte bine.am vazut sprinter cu usa culisanta la care lipsea coltul, pentru ca la mancat rugina.masini care nu au decat 8-10 ani iar ei se lauda cu garantia de 12 ani.Last edited by margelatu; 30 March 2010, 12:25.Welcome to the Club, We Have Jackets !
Comment
-
Am aceeasi problema si eu .Astazi am spalat masina si cu stupoare am constatat ca deasupra rotii dreapta spate pe o lungime de ~8 cm.si lätime cam 1cm, vopseaua este umflata.In garantie nu mai este ca deja are 4,3 ani.
Intrebarea ar fi ca pe mine nu m-au chemat in service sa-mi verifice starea tablei si sa o ceruiasca.Nu stiu care este cauza dar as vrea sa incerc si nu stiu unde sa apelez.Poate se sesizeaza ei in privinta ruginei si o fac pe "moca"
Comment
-
Originally posted by fanecolonie View PostAm aceeasi problema si eu .Astazi am spalat masina si cu stupoare am constatat ca deasupra rotii dreapta spate pe o lungime de ~8 cm.si lätime cam 1cm, vopseaua este umflata.In garantie nu mai este ca deja are 4,3 ani.
Intrebarea ar fi ca pe mine nu m-au chemat in service sa-mi verifice starea tablei si sa o ceruiasca.Nu stiu care este cauza dar as vrea sa incerc si nu stiu unde sa apelez.Poate se sesizeaza ei in privinta ruginei si o fac pe "moca"
Comment
-
Puneti si poze cu locuriile ruginite aparute la masiniile dvs. sa se stie unde sa se uite un potential client de dacie.Multumesc!Allways on the move ...
http://www.youtube.com/watch?v=Nwx_Bdgl2Bg
Comment
-
Originally posted by jelly View PostSi asta numai daca toate reviziile le-ai facut la ei si ti-a pus acea stampila pe carnetul de intretinere, daca nu pa...
Puneti si poze cu locuriile ruginite aparute la masiniile dvs. sa se stie unde sa se uite un potential client de dacie.Multumesc!
apare in compartimentul portbagaj la cele 2 gauri de la oala rotii se da mocheta la o parte,sub chedere,cand o sa am timp o sa fac poze sa vezi exact unde s-a umblat.
Comment
Comment