Problema Zgomot Trepidatii

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Zgomot Trepidatii

Va salut.Am o problema de ceva timp,dar la inceput nu prea m-a deranjat,dar acum as vrea sa o rezolv.Totul se aude de cand am reparat masina acum jumatate de an daca nu ma insel.
    Cand plec de pe loc se aude un zgomot metalic ciudat,ca si cum ar trepida scutul.Am miscat de el,insa e prins,nu se misca.Zgomotul apare cand masina e decelerata,de exemplu sunt intr-a 2-a..am 3000 de ture si iau piciorul de pe acceleratia,intra frana de motor si se aude un zgomot foarte urat...o vibratie deranjanta...Am sesizat ca se aude mai mult in treptele 1,2,3 ca frana de motor e mai puternica.Daca dau cu spatele doar din ambreiaj iar se aude...Ce ar putea fi?
    Multumesc anticipat.
    sigpic

poti verifica bieleta antibalans (cea din spatele motorului) sau poate nu sunt prinse bine deflectoarele alea de plastic de pe lonjeroane si trepideaza sau poate tamponul de motor din dreapta

Comment

Si cum as putea sa le verific?Trebuie sa ma bag sub masina sau deschid capota si am acces pe acolo?Sau trebuie sa ma apuc sa o dezmembrez..
      sigpic

Comment

e tamponul de preluare cuplu s-a ros cauciucul, costa undeva la 100 de ron
        laureate 1.5l, albastru marin

Comment

vezi ca eu am avut ca zgomot carcasa unde vine filtrul de aer , trepida tare pe motor.
          cauta piulite nestranse , e o problema minora.

Comment

Originally posted by Pacco View Post
            Si cum as putea sa le verific?Trebuie sa ma bag sub masina sau deschid capota si am acces pe acolo?Sau trebuie sa ma apuc sa o dezmembrez..
            e destul sa apuci bine de motor si sa incerci sa scuturi puternic de el......daca e unul din tampoane ar trebui sa poti auzi zgomotul care te deranjeaza

Comment

Am inteles.O sa ma uit astazi sa vad ce si cum si o sa revin cu informatii.Multumesc pentru raspunsuri.Va salut.
              sigpic

Comment

Working...
              X
              Anulare DPF
              Politica de Securitate Google