Probleme Frana

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Probleme Frana

Am o mare problema! In aceasta seara am plecat la plimbare cu golanul si am constatat ca nu mi se mai aprinde nici un bec pe stopurile de frana.Am verificat sigurantele dar nici una nu era arsa.Ma poate ajuta cineva in legatura cu aceasta problema va rog?

probabil ca e defect comutatorul de stop frana
    e o piesa mica neagra pozitionata sub pedala de frana care trimite semnal catre stopuri

Comment

Senzorul comutatorul care trimite semnal l-ai verificat?
      sigpic

Comment

pai asta e......

Comment

Am atasat o foto cu piesa pe care trebuie sa o verifici.
          Dar atentie caci este posibil sa fie mufa care intra in aceasta piesa .
          Eu asa am patit .
          Am schimbat intrerupatorul dar tot faceau figuri liminile pe stopuri .Am optat pentru papuci pe fire eliminid acea mufa .
          Attached Files

Comment

Probleme Frana

Nu am verificat dar o s-o fac dupa ce ajung acasa.Astazi sunt pieton.Nu am vrut sa ma risc sa car pe cineva in spate.

Comment

de parca stii tu de cand umblii cu masina asa , fara sa iti aprinda becurile la frane )
              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

in caz ca e doar de la ala - ia manualul de reparatie si ti se explica acolo ca poti sa-l "rearmezi" inca 1-2 ori, acelasi lucru l-am patit si eu iarna trecuta si la fiecare frana bagam avarii pana am tras intr-o benzinarie - si l-am recalibrat si de abia acum mai da semne de oboseala(ca la prima jumate de cm nu se aprind becurile ) insa am unul nou in torpedou si cum pica acesta il schimb - dureaza 2 minute.
                B-187-H D Z->A.k.a Tobita Indemanaciu

Comment

in stanga se desface,il scoti afara si il reglezi cum si cat de repede vrei sa se aprinda,daca e defect,unul nou 60-7- lei,ial cu tine ca sunt de 2 feluri acesti contactori...spor la treaba
                  Attached Files
                  sigpic
                  Poate pentru lume ești o singură personă,dar
                  pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

probabil ca ai scapat piciorul pe sub pedala si l-ai dereglat. Daca nu cumpara unul nou cum spun colegii!
                    Pain brings out the truth in us all...
                    ...how much truth can you stand?

Comment

AGENTUL NYT la benzinare este cu 2 pini la diesele este cu 4 pini

Comment

am rezolvat-o! de la acel intrerupator era .va multumesc pentru sfaturi.

Comment

Working...
                        X
                        Anulare DPF
                        Politica de Securitate Google