Vreau sa imi iau un logan 1.5 dci 70 cp si tot aud de unii si de la altii ca au probleme cu injectoarele dupa ce iasa din garantie. E adevarat??
Probleme injectoare!!
Collapse
X
-
Daca nu mergi subturat, nu pui motorina proasta (de la camionagii) si faci reviziile la timp, cu purjatul/schimbatul filtrului de motorina, n-o sa ai probleme.
Tu despre ce auzisei, despre pilitura? Sau ca s-au stricat din cauza motorinei?
Comment
-
Motorina oricum la noi este de calitate slaba in comparatie cu alte tari din pacate. Nu este o regula sa ti se strice injectoarele, insa ai grija cum mergi cu ea, sa nu mergi subturat, sa bagi motorina cat de cat buna, am inteles ca de la OMV si Rompetrol e cea mai buna (eu am benzinar, dar tot de la aceste 2 benzinarii alimentez)....in rest, bafta si nu mai pleca urechea la tot ce spun altii.
Offtopic: Legea lui Murphy spune ca daca un produs are garantie 60 de zile, in a 61-a zi, el se va defecta. Asa ca pe el injura-l, nu pe Dacia )Logan Ambition 1.6 8V
Comment
-
O intrebare ca fapt divers: este posibil ca un cdi sa ajunga la 100.000 km fara sa aiva probleme cu injectoarele ?? Sau este cineva pe forum care a ajuns la nr.asta de km. fara sa aiva probleme cu injectoarele??? Sau cunuoaste pe cineva care a ajuns??
Comment
-
La thread-ul Diesel vs Benzina era cineva care zicea ca stie un dci cu 100 si ceva de mii fara probleme, asa ca exista
Si eu am benzinar dar in acelasi timp cum s-a zis si mai sus poti avea incredere in dci ca e fiabil, iar daca mergi cum trebuie cu el nu vei avea probleme . succes.Don't touch! Never ever steal
Unless you're in for the kill
Comment
-
Originally posted by seriojaa View PostO intrebare ca fapt divers: este posibil ca un cdi sa ajunga la 100.000 km fara sa aiva probleme cu injectoarele ??
Comment
-
Aveti grija mai stiu si eu camionagii, rablele lor nu tusesc la petrol sau alte lichide imflamabile.Ca sa nu iasa in lipsa cu motorina baga fel de fel de chestii in rezervor, pe care le combina cu carburantul din statie.Cind iti vinde tie motorina (cu galeata) se mai si jura ca a alimentat din cine stie ce statie.... si iti mai arata si bon de carburant!Traiesc in ROMANIA SI ASTA IMI OCUPA TOT TIMPUL !
Comment
-
Mmmmmda cam asa - mam linistit merg la peco(petrom)
Comment
-
Care strica o motarina buna ca cea de pe peata este un inconstient inainte o imbunatateam cu cherosen sau petrol ca sa salt cifra octanica dar acum nu vad rostul daca ies lipsa mai incarc foaia de parcurs dar in nici un caz nu stric motorina ( e vorba de motorina de la camion)
Comment
-
Cifra cetanica poate, ca motorina n-are cifra octanica...
Comment
-
Originally posted by seriojaa View PostO intrebare ca fapt divers: este posibil ca un cdi sa ajunga la 100.000 km fara sa aiva probleme cu injectoarele ?? Sau este cineva pe forum care a ajuns la nr.Asta de km. Fara sa aiva probleme cu injectoarele??? Sau cunuoaste pe cineva care a ajuns??
Da eu am peste 100.000 fara sa am nici o problema la motor insa din ce am inteles sunt o raritate si ar cam trebui sa ma astept...
Comment
Comment