Am fost ieri in service si mi-a schimbat termostatul la apa. Acum totul este ok cu liniutele la bord (cele 4). Ideea este ca omul de la reprezentanta service mi-a umblat la cablul de la acceleratie si acum cand plec de pe loc trebuie sa accelerez mai tare deoarece mi se opreste motorul. Parerea mea este ca a umblat la siguranta aceea argintie de pe cablu. Vreau sa va rog care aveti 1,6 16V sa faceti poze de-aproape la cablu sa vad si eu cum e pusa siguranta. Eventual puteti sa trimiteti pe mail-ul meu (djovidiu22@yahoo.com).
Problema Cablu Acceleratie Prestige 1,6 16V
Collapse
X
-
-
Asa arata la mine acum:
P.S.: Parca e la fel ca la tine gl_mmmAttached Files
Comment
-
Totusi, siguranta aia n-are nicio treaba cu mersul motorului. De acolo se regleaza numai inaltimea pedalei de acceleratie. Adica iti reglezi cat de jos sau de sus sa fie pedala ... chestie de confort doar. Faptul ca tu tre' sa accelerezi mai tare ca sa nu ti se opreasca motorul ... n-are nicio treaba siguranta aia!
Comment
-
iezagt! siguranta aia oricum se "autoregleaza". adica o dai la maxim si din masina usor apesi pedala pana la podea. astfel "piaptanul" ala va culisa in pozitia corecta pe cablu.Democratia nu inseamna ca faci ce vrei, ci ca ai dreptul sa faci ceea ce trebuie.
Comment
Comment