am masina de doi ani jumatate,luata de noua.....in iarna aceasta,dupa primul inghet,am observat ca in treapta 1-2,deci la viteze reduse,volanul trepideaza pe orice tip de drum...nu am dat cu rotile in nici o groapa,nu am lovit-o,etc...e posibil sa fie ceva de la inghet,de la noroi?cand am facut revizia in august,am schimbat rotile de pe fata pe spate si invers.poate fi si asta o cauza?de ce dupa atata timp totusi
Volanul Trepideaza La Viteze Reduse
Collapse
X
-
cel mai bine dute si echilibreaza-le si ai sa vezi ca dispar trepidatileLast edited by crististreulea; 25 December 2010, 12:22.
Comment
-
s-a discutat de multe ori problema si noroiul sau gheta acumulata pe janta duce la dezechilibrare... echilibreaza-le dupa ce le cureti.. cauta un meserias adevarat care nu se multumeste cu incarcatul cu 1kg de plumbi ci repozitioneaza cauciucul pe janta pana gaseste poz. optima asa incat sa puna cat mai putin plumb.vezi ca plumbul mai si sare... inversarea fata spate nu este recomandabila deoarece la toate cauciucurilii se produce uzura in ,,solzi" si vor produce zgomot
Comment
-
Originally posted by Lak View Post...........................nu am dat cu rotile in nici o groapa,nu am lovit-o,etc...e posibil sa fie ceva de la inghet,de la noroi?.............................
Dai rotile jos si le cureti de nisipul care s-a depus pe interiorul jantelor.
Daca mai trepideaza, abia atunci te duci la echilibrare.
Dar eu cred ca ai adunat nisip/noroi pe jante.
Comment
-
Originally posted by Octavian___32 View PostDa/foarte posibil.
Dai rotile jos si le cureti de nisipul care s-a depus pe interiorul jantelor.
Daca mai trepideaza, abia atunci te duci la echilibrare.
Dar eu cred ca ai adunat nisip/noroi pe jante." Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "
Comment
Comment