Volanul Trepideaza La Viteze Reduse

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Volanul Trepideaza La Viteze Reduse

am masina de doi ani jumatate,luata de noua.....in iarna aceasta,dupa primul inghet,am observat ca in treapta 1-2,deci la viteze reduse,volanul trepideaza pe orice tip de drum...nu am dat cu rotile in nici o groapa,nu am lovit-o,etc...e posibil sa fie ceva de la inghet,de la noroi?cand am facut revizia in august,am schimbat rotile de pe fata pe spate si invers.poate fi si asta o cauza?de ce dupa atata timp totusi

Mai mult ca sigur trebuiesc echilibrate

Comment

asta ma gandesc si eu, dar daca ai schimbat cauciucurile nu le-ai echilibrat? ( jantele )
      " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

nu,cei de la service mi-au spus ca nu e necesar...

Comment

si tu i-ai crezut? :O

si daca dai guma jos si o pui la loc, se reechilibreaza ... jucati-va

orice joc, minusul, chiar daca nu il simti in volan, duce la o uzura rapida a elementelor de directie, a articulatiilor
          sigpicMy ride

Comment

Originally posted by Lak View Post
            am schimbat rotile de pe fata pe spate si invers.poate fi si asta o cauza
            Roata...cauciuc montat pe janta....
            sigpic

Comment

cel mai bine dute si echilibreaza-le si ai sa vezi ca dispar trepidatile
              Last edited by crististreulea; 25 December 2010, 12:22.

Comment

Eu nu leam dat cauciucurile jos dupa janta niciodata si imi trepida volanul cand leam echilibrat au necesitat mult plumb

Comment

s-a discutat de multe ori problema si noroiul sau gheta acumulata pe janta duce la dezechilibrare... echilibreaza-le dupa ce le cureti.. cauta un meserias adevarat care nu se multumeste cu incarcatul cu 1kg de plumbi ci repozitioneaza cauciucul pe janta pana gaseste poz. optima asa incat sa puna cat mai putin plumb.vezi ca plumbul mai si sare... inversarea fata spate nu este recomandabila deoarece la toate cauciucurilii se produce uzura in ,,solzi" si vor produce zgomot

Comment

Originally posted by Lak View Post
                    ...........................nu am dat cu rotile in nici o groapa,nu am lovit-o,etc...e posibil sa fie ceva de la inghet,de la noroi?.............................
                    Da/foarte posibil.
                    Dai rotile jos si le cureti de nisipul care s-a depus pe interiorul jantelor.
                    Daca mai trepideaza, abia atunci te duci la echilibrare.
                    Dar eu cred ca ai adunat nisip/noroi pe jante.

Comment

cum au spus ei colegii,mai intai spala jantele....daca tot simti acel joc in volan,mergi cu ele la echilibrat!

Comment

Originally posted by Octavian___32 View Post
                        Da/foarte posibil.
                        Dai rotile jos si le cureti de nisipul care s-a depus pe interiorul jantelor.
                        Daca mai trepideaza, abia atunci te duci la echilibrare.
                        Dar eu cred ca ai adunat nisip/noroi pe jante.
                        de obicei la viteze mari, am avut si eu noroi foarte mult pe interiorul jantelor si mai mult de 100 km`h nu puteam merge
                        " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

ok,o sa incerc sa le curat..multumesc frumos..apoi le voi echilibra daca e cazul

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google