Nu mai merge treapta 3a :(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Nu mai merge treapta 3a :(

Dupa cum scrie in titlu,de azi sunt posesor de logan in 4 trepte...1-2-4-5
    A treia incepe sa caraie si o arunca afara.Stiu...ca tre sa merg la service cu ea,si asta intentionez sa fac,dar sunt curios daca a mai patit cineva asa ceva.Este sincronul de la 3a oare?
    1-2-5 merg fara nici o problema,am incercat sa bag 3a cu motorul oprit si sa plec de pe loc cu a 3a,tot asa face...
    Se face pe garantie?sau ma pun sa strang bani ...
    Last edited by Cristi_Xp; 29 February 2008, 21:26.
    Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

ii dai in forja de obicei? o scoti din viteza fara sa calci ambreiaju?

sigpic

Comment

pai mai are masina garantie ? normal ar trebui sa o faca pe garantie
      Mereu superiori unui sat cu caini si oi

Comment

forja ...ca tot omu
        de scos nu scot fara ambreiaj...
        mai am garantie...luna asta )
        Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

din cate stiu eu dar nu dati cu pietre cred ca e sincronu si furca , eu parca asta stiu ca am schimbat la dacia veche cand sarea din a4a dar intra... a ta nici nu intra , dar ai incercat sa ti impinsa maneta in a3a? asa merge? sau tot caraie?

sigpic

Comment

ma ingrijoreaza problema ta si sper sa o rezolvi cat mai repede si sa ne tii la curent cu ce ai facut
            Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Ai mancat-o coapta. ) Fuga la service!!!
              numar secundele

Comment

ai garantie xp? chiar sunt curios cate te costa reparatile la dacia 1310 cu 2-3mil o rezolvai

sigpic

Comment

NASOL ,ZICE UN MECANIC PRIETEN CU MINE
                  bine ar fi sa se insele
                  sigpic Alexandria

Comment

pai de bagat...mere,da o arunca afar...si daca o tin caraie ....

Comment

deci tot caraie si daca o ti tu bagata , ai toate sansele sa fie si pinionu sau poate si mai grav ai sau nu garantie?

sigpic

Comment

pai daca am intrebat daca se face pe garantie tu ce crezi ?
                        mai am luna martie...pana in 20 si ...
                        Originally posted by cristy plus View Post
                        NASOL ,ZICE UN MECANIC PRIETEN CU MINE
                        bine ar fi sa se insele
                        Last edited by Cristi_Xp; 29 February 2008, 22:05.

Comment

frate dute repede fa scand opc televiziune rezolvo pe garantie pana iesi din garantie
                          eu zic maine sa te duci la service

sigpic

Comment

pai o sa merg...da maine e sambata,deci pana luni nici o sansa...

Comment

Cristi_Xp, dute maine, ca Autoeuropa lucreaza si maine din cate stiu eu. Cu cat mai repede cu atat mai bine. Chiar daca nu fac nimic maine, te programeaza pe cand sa mergi.
                              Last edited by Cristi_Xp; 1 March 2008, 01:45.
                              Although people think so.... Kurt is not dead !!!!

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google