Imi explicati si mie ceva? Eu de obicei cand scot din viteza nu apas pe ambreaj. Treaba e simpla, cand am lasat piciorul de pe acceleratie am scos din viteza usor fara nici un zgomot sau forta aplicata excesiv. De ce se poate strica cutia de viteze din acest motiv?
Nu mai merge treapta 3a :(
Collapse
X
-
Originally posted by Alex21 View Postse f**e daca o scoti din viteza usor fara ambreaj? Eu asa sunt obisnuit,si asa am fost invatat de mic :P
Deci Mai bine foloseste ambreiajul daca nu-ti convine ia-ti masina hidramataLast edited by Cristi_Xp; 4 March 2008, 15:41.turbo makes torque and torque makes fun
LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5
Comment
-
Am programare luni ,pana atunci ma plimb asa cu ea...mai bine ca s-a si autoreparat...ca nu imi manca nervii pana luniPentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Am revenit de la service.S-a facut raport la dacia,s-a primit inapoi raportul,s-au primit niste "reglaje" pentru tija...etc...rezolvat,dat cu flit...trimis acasa.
N-au vrut sa imi schimbe pe garantie conducta de clima,care s-a rupt de 3-4 ori pana acum,din cauza "Modificarilor constructive aduse masinii " ...adica au dedus ei din poze ca am suspensie sport,si modificari ale instalatiei electrice adica montat xenon...Am bifat "Clientul nu este multumit" ,astept a 2a constatare...who knows...Mi se pare oricum aberanta decizia...Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Comment
-
Originally posted by Rudy View PostDaca mergi la service la ei sigur ti-o face pe garantie , eu am si a avut aceasi problema dar lui nu ii mai intra in a 2-a , am mers cu el cu golanu a dat mai tare intr-o groapa si ia sarit o piatra parca si nu mai intra deloc...ne-am dus la ei la service si cam in 20 de min. a fost gata...acu poate la tine e alta problema..sper sa se rezolve
Comment
Comment