Nu mai merge treapta 3a :(

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Imi explicati si mie ceva? Eu de obicei cand scot din viteza nu apas pe ambreaj. Treaba e simpla, cand am lasat piciorul de pe acceleratie am scos din viteza usor fara nici un zgomot sau forta aplicata excesiv. De ce se poate strica cutia de viteze din acest motiv?

Comment

Ambreiajul este facut pentru a scoate si a baga in viteza, deci nu stiu de ce pui intrebarea asta, probabil din nepasare pentru cutie, si de lene sa calci ambreiajul....
      Logan Ambition 1.6 8V

Comment

Originally posted by Alex21 View Post
        se f**e daca o scoti din viteza usor fara ambreaj? Eu asa sunt obisnuit,si asa am fost invatat de mic :P
        alex daca ai stii cum functioneaza exact cutia de viteze ai intelege ce sar intampla. Tu cand o scoti asa usor din viteza, rotile merg la fel de repede ca motoru .. daca o lasi singura sa mearga o sa intre in frana de motor si nu poti sa o scoti chiar usor.. e un mom cand iese ca si cum ai apasa ambreiajul ca ambreiajul decupleaza cutia de motor si in mom ala pinioanele se invart lejer.. Exista acel moment cand poti sa o si bagi in viteza la fel de usor.. mai greu de prins dar merge..asta nui de incercat.. ! Daca nu iti iese caraie.. io n-am incercat asta la logan. Ca se strica sincroanele cand o scoti usor din vit fara ambreiaj depinde mult de cat de usor iese ca altfel se uzeaza sincroanele si nu mai sta in viteza sau nu mai intra.
        Deci Mai bine foloseste ambreiajul daca nu-ti convine ia-ti masina hidramata
        Last edited by Cristi_Xp; 4 March 2008, 15:41.
        turbo makes torque and torque makes fun

LowGun-ul meu:http://www.loganclub.ro/forum/lowgun...?t=2081&page=5

Comment

Off: La vechea dacie ii ghiceam momentul cam in toate treptele ca sa bag fara ambreiaj. La logan nu am incercat ca-i al meu.
          Cristi_XP ai mai fost in service? Chiar daca s-a autoreparat nu-i a buna ce ai patit.
          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Am programare luni ,pana atunci ma plimb asa cu ea...mai bine ca s-a si autoreparat...ca nu imi manca nervii pana luni
            Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Au gasit problema cei din service?
              Don't touch! Never ever steal
              Unless you're in for the kill

Comment

Pai mai e pana luni...azi e joi abia !
                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Am revenit de la service.S-a facut raport la dacia,s-a primit inapoi raportul,s-au primit niste "reglaje" pentru tija...etc...rezolvat,dat cu flit...trimis acasa.
                  N-au vrut sa imi schimbe pe garantie conducta de clima,care s-a rupt de 3-4 ori pana acum,din cauza "Modificarilor constructive aduse masinii " ...adica au dedus ei din poze ca am suspensie sport,si modificari ale instalatiei electrice adica montat xenon...Am bifat "Clientul nu este multumit" ,astept a 2a constatare...who knows...Mi se pare oricum aberanta decizia...

Comment

Ai mai adus si bani de acasa? Las ca e frig acumapina la vara nu iti tre clima si cu clima iti merge mai greu si consum mai mare
                    sigpic

Comment

Aha, deci nu a fost problema din cutie (din interior).

Comment

Originally posted by Rudy View Post
                        Daca mergi la service la ei sigur ti-o face pe garantie , eu am si a avut aceasi problema dar lui nu ii mai intra in a 2-a , am mers cu el cu golanu a dat mai tare intr-o groapa si ia sarit o piatra parca si nu mai intra deloc...ne-am dus la ei la service si cam in 20 de min. a fost gata...acu poate la tine e alta problema..sper sa se rezolve
                        in general daca se intampla sa fie de la groapa sau de la o lovitura nu ar trebui sa fie nimic in interior cred ca e stranba tija aia intre schimbator si cutie. asteptam raspunsul mecanicilor. multa bafta

Comment

Asta-i concluzia celor de la Service. Sincer ma indoiesc dar sper sa aiba ei dreptate.
                          Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                          X
                          Anulare DPF
                          Politica de Securitate Google