Lumina Slaba - Faruri

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

leduri tata , leduri si , scapi de grija asta.

Comment

pana la urma imi poate explica si mie cineva...eventul o poza despre cum pot regla farurile? ca eu le am la pozitia de sus si nu vad nimic noaptea...nu inteleg unde e imbusul respectiv...

Comment

salut farurile se mai pot ridica si altfel decat de la butonul din interior? am senzatia ca cel din stanga bate prea jos si nu se vede bine in fata
        Logan laureat 1.2

Comment

Da, se poate. Deasupra farului langa aripa ai un "surub" alb cu cap imbus.
          Attached Files

Comment

ar fi bine sa iti regleze cineva care stie, ca daca e prea sus or sa te injure toti care vin din fata, iar de vazut tot nu o sa vezi nimic.
            Daca nu ma insel iti trebuie torx

Comment

Originally posted by logan5 View Post
              salut farurile se mai pot ridica si altfel decat de la butonul din interior? am senzatia ca cel din stanga bate prea jos si nu se vede bine in fata
              daca pe faza scurta bate asa atunci e bine reglat.
              se regleaza asa ca sa nu il orbesti pe cel din fata, in principiu se poate ridica talonul pt. lumini dereglate, vezi ce faci.
              vezi in ce pozitie este butonul de reglaj, poate il ai pe pozitia pt. masina incarcata si daca esti singur in masina farurile bat in jos.

Comment

in general asta este o problema la logan,pentru ca este ridicat de spate!eu le-am reglat la maxim in sus si innafara ma descurc cam greu

Comment

in legatura cu reglajul, ma ajuta si pe mine cineva cu lupe bixenon?
                  vreau sa stiu si eu la un zid o masuratoare, de exemplu la 2 metri de zid la ce inaltime trebuiesc sa fie liniile de pe faza scurta?
                  sigpic

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google