Stop frana aprins continuu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Stop frana aprins continuu

Imi stau aprinse stopurile frana (toate 3) in continuu, atunci merge motorul . Si cu luminile aprinse si stinse. Am scos mufele de la stopuri (am zis ca s-au miscat din cauza drumului), dar degeaba. Am verificat si siguranta, e OK.
    Exista vreo solutie sa nu ma duc la service, masina e in garantie, dar service-ul ma intarzie cu programarea.

vezi contactorul de la pedala de frana(verifical) sigur e de acolo

Comment

singura solutie .. serviceul sau daca nu un electrician bun ..parerea mea
      Its just a car ...

Comment

se poate rezolva foarte simplu (posibil sa se fi miscat contactorul de la pedala de pe locul lui) dar daca e in garantie profita de ea

Comment

trebuie sa il faci mai lung...sa tragi putin de el sa iasa mai in afar,in momentul in care el este apasat stopul se stinge...
          Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

salutare! la mine este invers, nu se mai aprinde nimic (stop pe frana), niciunul din cele 3. verificat sigurante - O.K., verificat contactorul de la pedala de frana - O.K., verificat toate becurile spate - O.K. ce sai fie oare?

Comment

Celelalte se aprind ? Este posibil sa nu ai masa sau fir intrerupt.

Comment

zett - faci asa ;
                Apesi pedala de franau mana si in acelasi timp tragi tija contactorului de frana in jos (o sa auzi o caraiala gen crichet) - nu tragi prea tare
                apoi dai drumul la pedala controlat tot cu mana si o ridici in punctul ei superior (pana se opreste la mana)
                ne dai un semn sa ne spui ce ai rezolvat
                la fel si pt tine mr dan aceeasi procedura

Comment

Working...
                X
                Anulare DPF
                Politica de Securitate Google