If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Imi stau aprinse stopurile frana (toate 3) in continuu, atunci merge motorul . Si cu luminile aprinse si stinse. Am scos mufele de la stopuri (am zis ca s-au miscat din cauza drumului), dar degeaba. Am verificat si siguranta, e OK.
Exista vreo solutie sa nu ma duc la service, masina e in garantie, dar service-ul ma intarzie cu programarea.
trebuie sa il faci mai lung...sa tragi putin de el sa iasa mai in afar,in momentul in care el este apasat stopul se stinge...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
salutare! la mine este invers, nu se mai aprinde nimic (stop pe frana), niciunul din cele 3. verificat sigurante - O.K., verificat contactorul de la pedala de frana - O.K., verificat toate becurile spate - O.K. ce sai fie oare?
zett - faci asa ;
Apesi pedala de franau mana si in acelasi timp tragi tija contactorului de frana in jos (o sa auzi o caraiala gen crichet) - nu tragi prea tare
apoi dai drumul la pedala controlat tot cu mana si o ridici in punctul ei superior (pana se opreste la mana)
ne dai un semn sa ne spui ce ai rezolvat
la fel si pt tine mr dan aceeasi procedura
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment