Problema Semnalizare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Problema Semnalizare

Salutare.
    Aseara cand mergeam cu masina, am observat ca nu se mai aprinde semnalizarea pe dreapta, in sensul ca atunci cand semnalizez, nu se aprinde nici martorul de pe bord, nici vreun bec (nu se intampla nimic).
    Daca pun avariile, se aprind toate becurile.
    S-o fi ars vreo siguranta?
    Eram cu un prieten in dreapta si n-avea ce face si a bagat picioarele (ude) pe sub bord pe acolo, o fi scos/rupt vreun fir? Dupa faza aia, i-am zis sa stea cuminte si dupa ceva timp, n-a mai mers semnalizarea.
    Mersi frumos.
    Last edited by hack23; 28 December 2010, 02:42.

spre exemplu daca ar fi o lege si ar spune ca daca nu ai semnalizare vei face temnita,ce ai face,unde te-ai uita?...nu mi-o lua in nume de rau,dar sincer si fetele stiu ca trebuie mai intai sa verifice sigurantele,iar daca nu sunt sigurantele,atunci ai o problema,ori ai vreun scurt in tripla stopului dreapta,ori in mufa de semnal a farului dreapta,ori din calculator,pritenul tau cand a intins picioarele o fi atins mufa unde intra mufa OBD pt diagnoza,eu sper sa nu fie asa...s-ar putea sa fie si blocul de lumini,ceata,semnale stanga dreapta si claxon...verifica,iar daca nu se inchide thread-ul revino cu ce a fost...un sfat,cauta pe forum intai sa deschizi un thread nou,pt ca din cate stiu s-a mai discutat pe undeva tema asta....stima si respect !!!
    sigpic
    Poate pentru lume ești o singură personă,dar
    pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

daca ar fi o lege, as sta acasa frumusel )) sau as merge cu avariile. kidding
      nu o iau in nume de rau, oricum sunt incepator si nu le am cu asa ceva, deci mersi pentru raspuns, dar crezi ca de ziua mea si la ora 2 noaptea stateam sa verific sigurantele?
      ma intereseaza mai mult daca persoana din dreapta ar fi avut ce rupe/scoate cu picioarele pe acolo

am uitat sa precizez in primul post, semnalizarea pe stanga merge, doar pe dreapta nu

de dimineata cand am coborat la masina, mergea semnalizarea :| fara sa ii fac nimic
      sper sa nu se mai intample..
      se poate inchide. mersi

Sarbatori Fericite!
      Last edited by hack23; 28 December 2010, 15:49. Reason: Automerged Doublepost

Comment

posibil blocul de lumini -sau cablaje imperfecte..

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google