If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am constatat ca atunci cand calc frana mi se aprinde in bord indicatorul de la semnalizare si cel de la ceata si in spate cand e calcata frana mi se aprinde si becu de frana cat si cel de semnalizare, idem si cand pun avariile
stie cineva de la ce e ??? Sau cum pot sa remediez pb???
Sigur face masa ceva, si ar fi bine sa te uiti la papucii de la stopuri, in caz ca ai umblat pe-acolo. De oxidat nu cred, pentru ca totusi.....Dar e bine sa verifici. Altceva nu prea vad ce ar putea fii
Ca sa nu mai deschid alt topic, si fiind vorba tot de o problema (ce-i drept e a unui vecin), am zis sa fac si eu o intrebare. Mai exact: Face plinul la masina si pe indicatorul de la nivelul combustibilului ii arata ultima linie de sus goala...ca si cum ar avea consumat 5 sau 5,5 litri. Ce-i drept din cate am inteles de la el, de cateva ori a bagat mai mult de 50 de litri (mai exact de vreo 3-4 ori, undeva la 65 de l daca am inteles eu bine). Sa fie asta una din cauze? De precizat si faptul ca a observat "problema" asta acum 2 zile. Un sfat, o idee, o parere?
Am constatat ca atunci cand calc frana mi se aprinde in bord indicatorul de la semnalizare si cel de la ceata si in spate cand e calcata frana mi se aprinde si becu de frana cat si cel de semnalizare, idem si cand pun avariile
stie cineva de la ce e ??? Sau cum pot sa remediez pb???
se poate si de la mufa sa fie cum se zice mai sus!Dar uitete si pe la sigurante, nu de alta dar si eu am patit odata ceva de genu,cand aprindeam faza scurta,mi se aprindea si becul de ceata din spate de la stopuri si la fel si cand calcam frana se stingea un far,dupa ce am cautat si eu ca nebunu sa vad ce are, am constat ca a sarit siguranta de la stopuri,una din aia mare era,am schimbat-o si totul a fost ok!Deci se poate sa fie de la mufa,dar nu strica sa te uiti si la sigurante!
Vezi ca probabil s-au aburit farurile pe interior,si au inceput sa faca masa undeva...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
Problema asta am avut-o si eu si am fost la service si mi-au schimbat bordu pt k nu stiau ce sa ii faca.Asa k daca mai e in garantzie dute la service k nu dureaza mult maxim 15 min
E nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda
Unul din firele de la masa este rupt sau desfacut - iar cu ultima liniuta am patit si eu ,atunci cand ma grabeam sa umplu rezervorul repede si sa plec ,motorina face spuma cand alimentezi si ai impresia ca sa umplut dar mai astepti si mai pui dar mai incetul si umpli pana vezi motorina in buza nu spuma si ai sa vezi ca ai toate liniutile pline
s-a rezolvat si cu asta nou nu am mai avut nici o problema... bine daca vrei sa te revolve pe loc treb sa inventezi ceva k daca nu iti fac progamare ei nush cand
E nesatisfacuta...vrea viteza mai multa...vrea sa atinga 100 in mai putin de 1 secunda
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment