Apa In Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Apa In Portbagaj

Va salut!
    Problema mea este urmatoarea: acum cateva luni am gasit iala de la portbagaj indoita niste "binevoitori" care cred ca ascund aur in masina…am fost la casco, mi-a trecut inlocuire iala si de aici au inceput problemele si stresul. Cei din service au vopsit capota portbagaj, au montat iala noua dar din pacate nu au pus acea garnitura dintre iala si capota si de fiecare data cand ploua sau spal masina intra apa in portbagaj…am incercat sa pun silicon dar fara rezultat, apa tot intra. Astept sfaturi din partea voastra sau sa imi spuneti de unde pot cumpara acea garnitura

Mergi la serviceul unde ai reparat masina si da'le idiotilor de "meseriasi" de acolo cu yala in cap! Sau mai bine... o galeata cu apa, preferabil rece, ca sa se trezeasca un pic!

Si acum incercand sa'ti dau un raspuns la intrebarea ta: incearca la magazinele de piese auto (dar sunt slabe sanse sa gasesti doar acea garnitura) sau la parcurile de dezmembrari.
    If it ain't broke, don't fix it!

Comment

tot cu silicon te.as fi sfatuit si eu, dar daca zici ca nu da rezultate, mai ai doua variante:
      1 iei o garnituza pentru acolo, desfaci (daca e posibil) si pui
      2 mergi la service.ul unde s.a facut lucrarea si ii rogi sa puna garnitura, ca pana la urma e vina lor.
      bafta!
      sigpic

Comment

ciudat ca tot iti intra dupa ce ai dat cu silicon,vezi sa nu fie din cauza chederului,portbagajul sa nu se inchida etans
        sau daca gasesti pe drum vreo camera auto sau de bicicleta,fa o garnitura din asa ceva,sau mergi cu aceasta yala la un magazin de fitinguri(articole sanitare,bai,ghiuvete,baterii) si siguri vei gasi o garnitura de cauciuc,pe dimensiunea yalei...in ambele cazuri vb serios,ti-am detaliat in paranteza la ce ma refer,pt ca unii nu inteleg la ce ma refer,eu ,x ,y...stima si sper sa rezolvi problema
        sigpic
        Poate pentru lume ești o singură personă,dar
        pentru o anumită persoană, ești întreaga lume!

Comment

multumesc pt sfaturi, am sa incerc ce mi-ati spus...daca nu reusesc ma voi intoarce la service

Comment

cristy90 - Sunt in aceasi situatie ca tine... In urma cu un an (cand nu aveam alarma) mi-a fost fortata yala de la portbagaj si mi-a fost furata roata de rezerva. Am fost la casco, mi-au dat roata noua, capota a fost revopsita. De atunci , de fiecare data cand ploua mai tare, sau spal masina intra apa pe la yala sau pe la stema (nu stiu exact ambele au fost date jos cand a fost vopsita capota) cand deschid portbagajul imi picura din el apa... Chiar nu stiu ce sa ii fac. Mentionez ca am primu model de yala fara buton.
            sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

Si eu am tot primul model, fara buton.
              Maine merg sa caut pe la dezmembrari sa vad ce gasesc...daca nu gasesc o sa improvizez ceva desi nu am nici o idee )

Comment

Astept un raspuns cu rezolvarea daca gasesti garnitura la dezmembrari. Sincer nici nu stiu daca a existat vreodata aceea garnitura la yala.
                Rog un coleg care are primul model de yala la portbagaj, fara buton si nu a fost umblata la ea, sa ne spuna si noua daca are sau nu garnitura. Multumesc!
                sigpicLogan Laureate - 1.5 DCI

Comment

sau va ganditi mai bine sa faceti un portbagaj clean, nu fac misto
                  sigpic

Comment

Mie imi intra apa pe la garniturile laterale de sub bara spate

Comment

Originally posted by GEP View Post
                      Mie imi intra apa pe la garniturile laterale de sub bara spate
                      Etansazale cu silicon sanitar si pune-le la loc si nu vei mai avea probleme.
                      sigpic

Comment

florin.fanatik: exista acea garnitura, m-am uitat acum la loganul unui vecin. Aceeasi garnitura este prezenta si la yala de pe usile din fata

Comment

Am fost azi sa caut garnitura dar nu am gasit nimic...cand le intrebam pe vanzatoare se uitau la mine de parca le intrebam ce au facut aseara ))
                          Aveti idee daca se potriveste de la alta masina? M-au intrebat cei de la dezmembrari si nu am stiut ce sa le raspund

Comment

s-ar putea sa mai vina de pe symbol sau megane sedan

Comment

Scuzati de offtopic eu am patit alta chestie Ma intorceam de la SIbiu pe 2 ianuarie Afara frig ,nu ploua nu ningea , iar inauntru dadusem drumul la caldura ca am copil mic si ma trezesc ca-mi picura apa pe la plafoniera. n-a fost multa dar destul ca sa nu-mi vine bine e normal asa ceva. Stiu ca aerul in contact cu suprafata rece condenseaza dar totusi chiar asa nu ar fi trebuit sa aibe alte locuri pe unde sa se scurga?

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google