Apa In Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

la tine s-ar putea sa intre pe la antena
    da jos plafoniera si verifica

Comment

Salut.
      Am descoperit recent ca-mi intra apa in portbagaj. De fapt intra dupa ce am scos-o din service, dar acum am sesizat.

Cand am dus-o in service, dupa accident a trebuit schimbata, printre altele, aripa spate.Cand au schimbat-o au dat parbrizu jos etc etc.

Am fost la ei le-am spus care-i problema, a venit cel care a reparat-o si s-a uitat la ea. A zis ca stie ce are. A pus silicon pe tabla pe acolo ca sa nu mai intre, o sa vedeti in poza.

Prima data intra apa si era uda mocheta din dreapta, deasupra rotii iar acum, dupa ce a pus silicon a prelungit cursul apei si curge pe langa becul din portbagaj.

Eu am vazut un fel de gaura, un spatiu in exteriorul masinii.S-ar putea sa intre pe acolo?Chiar pe langa parbriz.Se vede in poze.

Ati mai patit careva? Pe unde ar mai putea intra apa?
      Attached Files
      Cumpar volan de Duster

Comment

soboBN: Cred ca cei din service nu au imbinat cum trebuie aripa de restul caroseriei, de aici si probleme rezultate. Daca nu a trecut mult timp de cand a fost masina in service, du-te din nou peste ei si spune-le sa rezolve problema, daca fac figuri sunt si alte metode la care poti sa recurgi

Comment

Am vorbit cu ei, au zis ca o fac, doar ca trebuie sa o duc.
          Parca usa de inchide mai interior, adica ramane o distanta intre aripa si usa.Aripa e mai indeprtata oarecum de caroserie cum zici tu, dar nu intra pe la gaura aceea?
          Cumpar volan de Duster

Comment

posibil sa intre prin gaura aia..apa oricum isi face loc foarte usor. Cel mai bine o duci in service cat mai repede si le arati tot ce ai observat

Comment

in locul tau mergeam peste aia in service sa-i felicit

intreaba-l si pe colegul Ivan Marian, stiu ca si el mai gasea apa in portbagaj, te poate ajuta cu 1-2 sfaturi

Comment

Azi am am rezolvat problema cu apa in portbagaj, in sfarsit ) Am gasit la un vecin o garnitura, este putin mai groasa decat cea originala dar isi face treaba foarte bine

Comment

Prin februarie am avut un accident,m-a pupat unu in spate,masina a fost reparata elementele sint aliniate ok
                  insa ,dupa fiecare ploaie, am balta in spatiile laterale,(unde e cricul,cheia) cu precadere in partea dreapta,masina stind in parcare.
                  partea avariata a fost centru-stinga,spoiler si oala de la rezerva(m-a luat in timpul frinarii).
                  m-am uitat la stopuri si se inchid bine,la fel si porbagajul.
                  Ne plac femeile,dar,iubim masinile [SIGPIC]

Comment

aerisirea portbagajului .. s-a scris mai sus

Comment

drogas,daca te refereai la postul meu ma intreb daca poate ploaia sa bata prin aerisitorul porbagajului, masina stationind

Comment

Verifica si chederul portbagajului, s-ar putea sa nu etanseze bine.
                        http://images.spritmonitor.de/428841_5.png Logan 1.4 MPI

Comment

Originally posted by boly76 View Post
                          drogas,daca te refereai la postul meu ma intreb daca poate ploaia sa bata prin aerisitorul porbagajului, masina stationind
                          Teoretic nu, dar daca mergi prin balti apa intra pe la aerisitor, si acesta trebuie astupat. Esti sigur ca masina stationa sau ai mers cu ea si ai verificat ulterior gasind apa in parti ?

Comment

joi porbagajul era uscat si timp de 2 zile n-am mutat-o

Comment

Daca masina a stat in ploaie mai serioasa e oarecum posibil sa intre ceva apa in portbagaj pe la cheder in partea superioara, mai ales daca e mizerie p'acolo, in special pe la colturi...si de regula este, ca se aduna frunze, puf d'ala si mai stiu eu ce si apa nu mai 'aluneca' prin lateral cum trebuie si se aduna deasupra si poate forta chederul, mai ales daca e imbatranit sau stramb etc.
                              Important e sa existe contact intre tabla si cheder...de fapt tabla sa apese usor pe cheder, orice indoitura poate crea un luft si apa poate intra pe acolo.
                              La mine de exemplu, capota e usor indoita pe la colturile de sus, in special in partea dreapta si acolo nu prea mai calca cum trebuie pe cheder...nu s-a suit nimeni pe ea si nici n-am dat cu ea de pamant, dar mi s-a deschis de doua ori in mers de la inchiderea after-market si aia a fost.
                              Am vazut la multe loganuri indoituri sau infundari la colturile capotei...e suficient sa deshizi de cateva ori portbagajul si la ridicare sa nu ti de el si sa dea in tampoanele alea si se stramba.
                              Oricum, deocamdata n-am probleme cu apa in portbagaj din cauza asta...am alte motive pt care mi-ar putea intra apa acolo la o adica.
                              Keyboard error or no keyboard present.
                              Press F1 to continue or DEL to enter setup...

Comment

Legat de problema cu apa in masina, eu am observat o chestie.Cand ploua si se formeaza balti, am placerea sa trec cu viteza prin ele.De curand am observat ca sub covorasele din fata ,mocheta e uda.Cum o fi posibil???
                                Tinc fest !!

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google