Apa In Portbagaj

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by boly76 View Post
    joi porbagajul era uscat si timp de 2 zile n-am mutat-o
    Initial credeam ca nu se poate... dar am patit exact ca tine dupa o ploaie mare... am gasit apa in stanga, uda mocheta, masina nemutata din parcare ... dupa ce in prealabil am lasat-o uscata.

Deci rezolvarea consta tot in astuparea PORCARIEI DE AERISITOR ...

De ce? Pai cand mergi prin balti intra apa care sare de la roata si intra pe langa garnitura . Am patit eu cu apa in dreapta portbagajului dupa ce am mers prin ploaie torentiala de nu faceau fata stergatoarele,....=> am astupat aerisitorul.
    Si cand masina sta pe loc intra iar apa tot pe la aerisitor , apa intra pe unde se "cracaneaza" bara de caroserie, se prelinge la aerisitor si intra tot pe la garnitura.

Acum cand am descoperit treaba asta voi astupa si acest aerisitor, dupa care le voi etansa si pe interiorul masinii unde vine garnitura.
    Last edited by Drogas; 13 July 2011, 16:45.

Comment

Dar problema cu apa de sub mocheta de la locurile din fata?Care ar fi cauza, si rezolvarea??
      Tinc fest !!

Comment

Si eu am avut aceia-si problema cu apa in portbagaj dar tot aerisitorul era problema numai ca la mine a intrat cineva intr-o noapte in spoiler
        ym! dorinu2005@yahoo.com
        BARBATII ADEVARATI PREFERA 1.5 DCI

Comment

Working...
        X
        Anulare DPF
        Politica de Securitate Google