Buna fratilor!De vreo 3 saptamani imi scartaie ceva la masina dar nu pot sa-mi dau seama ce ,asa un sunet ca la o masina de 20 de ani,dar eu o am de 4 luni.eu aud ca sunetul vine de la scaunul de langa mine dar nu pot sa-mi dau seama sigur,am fost la mester la dacia si am facut o tura si nu mai scartaia e ca la stomatolog ,cand trebuie sa mergi nu te mai doarea dat cu spray la usi ca mi-a spus ca de acolo e dar a doua zi iarasi aceeasi problema deci nu era de la usi,stie cineva ce e acest sunet urat ca la o masina veche.nu stiu cum sa explic asa un sunet parca de la un surub vechi ruginit care se invarte,asa e sunetul.daca ma puteti ajuta cu un sfat,multumesc mult.logan 1.4kiss fm p.s. scartaie doar din cand in cand nu tot timpul
Scartaie Loganul Dar Nu Stiu Unde...
Collapse
X
-
Asa scartie si la mine dar nu e tot timpu , la mine e sigur de la scaun probabil s-a slabit un surub , de precizat scartie doar la denivelari sau gropi , daca zici ca la tine tot scartie si ai inca masina in garantie dute la service ia-l pe nenea ala in masina si mergi pe un drum pe unde sigur stii ca a scartit.Bart: I am through with working. Working is for chumps.
Homer: Son, I'm proud of you! I was twice your age when I figured that out.
-
Exista 2 posibilitati: ori de la cupla centurilor de siguranta (asta se rezolva cu niste spray cu vaselina sau WD-40 dat in interiorul cuplei) sau de la armatura scaunului, mai exact de la imbinatura dintre spatar si sezut (se rezolva odata cu schimbarea scaunului).
Eu as spune ca e varianta 1, mai mult ca sigur.
Comment
-
Mai poate fi si de la usi.Cat am cautat zgomotul ala........Defapt este impropriu spus de la usi.,de la sistemul de inchidere al usii.Daca pui un ceva lipicios pe ......"plan in usa" (parca asa se numeste bucata aceia metalica fixa,cilindrica de pe cadrul lateral al usii peste care vine sistemul de inchidere" asa disparaEX : + =
Comment
-
I 100% de la cupla centurilor si pe mine ma iau draci cand aud cum face.... am dat cu sprey anti scartaiala si tot suna singura modalitate sa scapi e schimbarea lor asta o sa fac si eu
Marcel 1976... cand iesi cu masina la o plimbare si auzi ca scartaie trage putin de centura si vezi daca se mai aude.
Comment
-
Cred ca asta e defectul cel mai intalnit la Logan. Se poate rezolva si fara vizita in service, cum am mai zis, cu niste spray WD-40 care se da in interiorul ei.
Comment
Comment